Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie zdrobitoare prin neparticipare in campanie. Iohannis a obtinut al doilea mandat fara emotii

România Liberă România Liberă,
Victorie zdrobitoare prin neparticipare in campanie. Iohannis a obtinut al doilea mandat fara emotii

Klaus Iohannis a reusit sa isi adjudece victoria in cursa pentru Cotroceni fara sa depuna vreun efor. continuă pe România Liberă

Alegeri in Hong Kong. Victorie zdrobitoare a candidatilor prodemocratie. Ce mesaj a transmis Beijingul

Fortele pro-democratie sunt pe cale sa obtina o victorie zdrobitoare in alegerile locale din Hong Kong, dupa sase luni de demonstratii antiguvernamentale in acest teritoriu chinez semiautonom. Cu o prezenta la urne de peste 70%, candidatii opozitiei au castigat potrivit presei locale aproape 90 la suta din locurile consiliilor de district.

Rezultate partiale alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare in Diaspora

Rezultatele oficiale partiale ale alegerilor prezidentiale de duminica indica faptul ca in tara, Klaus Iohannis a obtinut 63,16% din voturi si Viorica Dancila - 36,84%. in diaspora, Klaus Iohannis are un scor de 92,19%, iar Viorica Dancila 7,81%.

Numaratoarea paralela PNL. Victorie zdrobitoare pentru Klaus Iohannis in Timisoara

Klaus Iohannis a obtinut un rezultat scontat in judetul Timis. in urma numaratoarei paralele facute de PNL in majoritatea sectiilor din Timisoara, scorul arata 78,33 pentru Iohannis.

Klaus Iohannis, VICTORIE ZDROBITOARE in Diaspora. Rezultate partiale

Klaus Iohannis a obtinut un scor zdrobitor in diaspora, potrivit datelor partiale publicate de Biroul Electoral Central BEC) dupa numararea voturilor din 13 tari unde s-au inchis urnele. Astfel,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL |Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare in voturile exprimate pana la 12.00: Presedintele, avans de 20% in fata lui Dancila

Klaus Iohannis, presedintele in exercitiu, avea un avans de 20 de procente, la ora 12. 00, arata datele institutelor de sondare, potrivit surselor politice. Romaniimergla urne, in acest final de sapt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )