Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victorii pentru Tottenham si Liverpool in sferturile Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Victorii pentru Tottenham si Liverpool in sferturile Ligii Campionilor

Echipele engleze Tottenham Hotspur si FC Liverpool au castigat meciurile tur disputate pe teren propriu din faza sferturilor de finala in Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM LOOK - VIDEO

TOTTENHAM HOTSPUR - MANCHESTER CITY LIVE in CHAMPIONS LEAGUE. Manchester City va juca marti seara in deplasare meciul tur cu Tottenham din sferturile Ligii Campionilor, de la.

in Liga Campionilor, Manchester City a fost ingenunchiata de Tottenham, Liverpool a batut-o de Porto

Marti seara, in primele meciuri din turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, Totteham si Liverpool au castigat pe teren propriu si au devenit favorite la calificare.

LIVERPOOL - FC PORTO LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM DIGISPORT TELEKOM LOOK - VIDEO

FC LIVERPOOL - FC PORTO LIVE in CHAMPIONS LEAGUE. FC Liverpool va juca marti seara pe teren propriu meciul tur cu FC Porto din sferturile Ligii Campionilor, de la ora 22.

Fanii lui Tottenham tremura. Accidentarea lui Harry Kane l-ar putea scoate intreg sezonul

Internationlul englez Harry Kane s-a accidentat la glezna in timpul meciului cu Manchester City din sferturile Ligii Campionilor.

Anglia, in fata unei performante uriase: Ce pot realiza echipele din Premier League dupa un deceniu in Europa

Scorurile inregistrate in primele manse din sferturile Ligii Campionilor sugereaza ca, pentru al doilea sezon consecutiv, City e la un pas de eliminare in aceasta faza, in timp ce Porto are nevoie de un veritabil miracol in retur pentru a avansa in competitie.

Mauricio Pochettino, dupa victoria cu Manchester City: Sunt foarte multumit, dar ei raman favoriti la castigarea Ligii Campionilor

Tottenham a castigat prima mansa a sferturilor Champions League, dar un rezultat de 1-0 nu este unul care sa ii asigure un retur linistitor pe terenul lui Manchester City. Mauricio Pochettino s-a declarat foarte multumit de victoria obtinuta de elevii sai, insa a precizat ca Manchester City ramane favorita la castigarea competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )