Libnet.ro
UNICEF

00:06

VIDEO 5 clipuri pe care trebuie sa le vezi daca sofezi pe timp de iarna

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 5 clipuri pe care trebuie sa le vezi daca sofezi pe timp de iarna

Pe timp de iarna condusul poate fi o experienta foarte placuta, dar si un cosmar. Depinde de foarte multi factori, in special de rabdare, experienta, atentie si de bani. Pentru ca adesea uitam cat de mult se schimba comportamentul masinilor noastre iarna, iata cinci clipuri pe care orice sofer care conduce pe gheata si zapada ar trebui sa le vada. continuă pe Hotnews

Seful CJ Buzau a plecat cu patru utilaje spre Robeasca, la gravida care trebuie operata.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu, a plecat, duminica seara, cu patru utilaje de la Drumuri Judetene, spre localitatea Robeasca, unde se afla gravida care trebuie operata si spre care au plecat, de peste 12 ore, echipe de interventie din Buzau si Braila, inclusiv ale Armatei, informeaza Mediafax. Inaintam cu greu, sunt dopuri de zapada pe drum, nu stim ce ne asteapta mai departe. Am plecat cu patru utilaje si cu seful de la Drumuri Judetene. Dinspre Braila, mai incearca o .

Ponta: Interventia de luni a fost un esec, deci e o lectie din care trebuie sa invatam

Premierul Victor Ponta a reafirmat ca interventia de luni in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost un esec, dar, in acelasi timp, si o lectie din care trebuie sa invatam. Avem un.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )