Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Accident din cauza furtunii, soldat cu doi morti, pe centura Buzaului. Au fost implicati si medici din Gorj

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident din cauza furtunii, soldat cu doi morti, pe centura Buzaului. Au fost implicati si medici din Gorj

Accident de circulatie cumplit produs in timpul furtunii pe soseaua de centura a Buzaului. Doi barbati din Buzau au murit dupa ce masina in care se aflau a derapat intr-o curba, a intrat pe contrasens si a fost izbit de un autoturism. Doua tinere aflate in cea de-a doua masina au ajuns la spital cu rani usoare. continuă pe Adevărul

Coreea de Sud: Noua morti si aproximativ 2.800 de persoane plasate in carantina din cauza epidemiei MERS-CoV

Inca doua persoane au murit din cauza epidemiei de MERS-CoV, bilantul ajungand la noua morti, potrivit Ministerului sud-coreean al Sanatatii. De asemenea, alte 13 cazuri au fost confirmate, Coreea de Sud inr.

FIFA amana procesul candidaturilor pentru Cupa Mondiala 2026 din cauza scandalului de coruptie

FIFA a confirmat miercuri ca a amanat procesul administrativ pentru candidaturile de organizare a Cupei Mondiale 2026, din cauza situatiei actuale cu care se confrunta forul international de fotbal. Problema va fi.

Fostul premier portughez, arestat din cauza suspiciunilor de coruptie, refuza sa iasa din inchisoare

Fostul premier portughez, Jose Socrates, arestat in noiembrie anul trecut din cauza suspiciunilor de coruptie si evaziune fiscala, refuza sa iasa din inchisoare pentru a fi plasat in arest la domiciliu,.

Charlie Sheen, la spital din cauza unei toxiinfectii alimentare

Probleme de sanatate pentru Charlie Sheen. Fostul star din Two and a Half Men a fost internat in spital, la inceputul acestei saptamani, din cauza unei toxiinfectii alimentare, dupa ce a mancat scoici.

Coreea de Sud: Aproximativ 2.000 de scoli au fost inchise, dupa ce a fost anuntat un nou deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu

Autoritatile sud-coreene au anuntat luni un al saselea deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS-CoV), aproximativ 2. 000 de scoli fiind inchise in urma.

Accident rutier cu doi morti si patru raniti produs in timpul unei furtuni puternice, la Buzau

Doi barbati au murit si alte doua persoane au fost ranite intr-un incident produs pe soseaua de centura a Buzaului, in timpul unei furtuni puternice, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei.

Caru' cu Vedete: Fundul Deliei a provocat isterie pe Facebook. Fanii s-au luat la cearta din cauza posteriorului ei; Iggy Azalea si-a anulat turneul! Motivul este neasteptat!; Anda Adam, in lacrimi, in biserica! Ce s-a intamplat

Antonia si Vincenzo Castellano vor ajunge la notar pe 16 iunie. Cei doi au jucat ping-pong cu propriul lor divort. Ba artista a avut mingea la fileu, ba italianul. Claudia Pavel - Primul single dupa 5 ani. Dupa o pauza de 5 ani, timp in care s-a dedicat exclusiv cresterii baietelului ei, Claudia Pavel revine.

Plicurile au tinut in picioare sistemul medical: Ganditi-va ca DNA termina cu politicenii si incepe sa-i caute pe medici din cauza platilor informale. Si ce vor face? Vor pleca in strainatate

ICCJ mentine medicii in categoria functionarilor publici pentru a putea fi incriminati pentru coruptie. in conditiile in care salariile medicilor sunt printre cele mai mici din UE, plicurile au tinut in.

Guvern: Sedinta Executivului a fost amanata din cauza unor probleme tehnice legislative

Sedinta de guvern, programata initial azi la ora 12:00, a fost amanata pentru ora 14:30, reprezentantii Guvernului spunand ca amanarea este cauzata de probleme tehnice legislative, transmit surse din presa.

Pietele europene, inca tensionate din cauza Greciei

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, pentru a sasea zi la rand, investitorii fiind atenti la situatia din Grecia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )