Libnet.ro
UNICEF

23:01

VIDEO Accident rutier pe soseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost raniti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier pe soseaua Deva - Hunedoara: trei oameni au fost raniti

Trei oameni au fost raniti, iar doua masini au fost distruse aproape complet intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe soseaua Hunedoara Deva. continuă pe Adevărul

GRAV accident rutier in Prahova. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier, pe DN 1, in apropierea orasului Baicoi, Prahova, patru persoane, intre care un minor, fiind ranite. Trei autoturisme in care.

O noua TRAGEDIE pe soselele din Ungaria: 8 romani au fost raniti, intr-un accident rutier cu 3 autoturisme (VIDEO)

Un nou accident rutier in Ungaria in care au fost implicati romani. Opt cetateni din tara noastra au fost raniti usor, duminica, intr-un accident in care au fost implicate trei autovehicule, doua inmatri.

Gorj: Accident rutier in urma caruia o femeie a murit, iar alte trei persoane sunt ranite

O femeie a murit in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, in localitatea Scoarta din judetul Gorj, alte trei persoane fiind ranite.

VIDEO Accident spectaculos pe Autostrada Sebes - Sibiu. Un tanar a scapat nevatamat dupa ce si-a distrus masina

Un accident rutier a avut loc duminica pe Autostrada Sebes-Sibiu in zona viaductului de la Aciliu. O masina cu numere de Alba a fost distrusa total dupa ce soferul a intrat in spatele unui TIR.

Cine era apropiatul lui Klaus Iohannis care a murit intr-un accident rutier

Ilie Mitea, fostul prefect al judetului Sibiu, din perioada in care Klaus Iohannis era primarul orasului cu acelasi nume, a murit joi seara intr-un cumplit accident rutier. Sustinut de PNL, Mitea a fost in.

UPDATE Fostul consilier al lui Ion Iliescu, ranit ntr-un accident rutier, a murit la spital

Fostul consilier prezidential pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirica, a murit vineri la spital, dupa ce a fost ranit vineri intr-un accident rutier produs pe DN 1 B, in judetul Buzau. Masina in care se afla barbatul in varsta de 71 de ani a lovit violent un TIR, relateaza news. ro.

UPDATE FOTO Accident rutier pe DN 7, Dealul Negru, in Valcea. Doua persoane au murit, iar alte trei au suferit grave leziuni

In aceasta seara, pe una din cele mai tranzitate artere rutiere din Romania, DN 7 / E 81, in judetul Valcea, s-a produs un grav accident de circulatie. Evenimentul s-a soldat cu cinci victime, din care una a decedat. Traficul rutier, la ora 23:00, al serii de 21 iunie, era blocat, dupa mai bine de o ora de la producerea evenimentului.

Trafic restrictionat pe DN 1, in Snagov, in urma unui accident rutier

Traficul rutier este restrictionat la aceasta ora pe DN 1, in Snagov, dupa ce o masina a lovit scuarul despartitor al sensurilor de mers, blocand o banda de circulatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )