Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu a venit in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu vine in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

VIDEO Ministrul Daniel Constantin da, la Adevarul Live, replica fata de criticile UE: Nu vom revizui Programul de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a explicat la Adevarul Live ca proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala, criticat de Comisia Europeana, a fost elaborat potrivit cu specificul Romaniei, deci nu e cazul sa fie revizuit.

VIDEO Adevarul Live. De unde poate electorat Iohannis pentru castigarea turului II?

De unde va lua voturi candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul II al alegerilor prezidentiale? La aceasta intrebare raspund jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann intr-o noua emisiune Adevarul Live, incepand cu ora 13.

VIDEO Adevarul Live. De unde poate lua electorat Iohannis pentru castigarea turului II?

De unde va lua voturi candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul II al alegerilor prezidentiale? La aceasta intrebare au raspunsjurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann intr-o noua emisiune Adevarul Live.

VIDEO Adevarul Live: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, prezinta bilantul anului agricol 2014 la Adevarul Live

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 11. 00, va prezenta rezultatele anului agricol 2014, va vorbi despre contributia agriculturii la cresterea economica din acest an si care sunt solutiile pentru relansarea acestui sector.

Despre noutatile de la Capacitate si Bac 2015, la Adevarul Live de la ora 15.00

Anul 2015 pune presiune mai mare elevilor care dau Evaluarea Nationala, pentru ca vor avea mai multa materie de invatat pentru examen, in timp ce liceenii nu au parte de mari schimbari la Bacalaureat 2015, poate doar la Matematica, unde subiectele se anunta cu provocari. Despre noutatile anului 2015 discutam astazi, la Adevarul Live, de la ora 15.

Adevarul Live. De unde va lua electorat Iohannis pentru castigarea turului II?

De unde va lua voturi candidatul ACL, Klaus Iohannis, in turul II al alegerilor prezidentiale? La aceasta intrebare vor raspunde jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann intr-o noua emisiune Adevarul Live, incepand cu ora 13.

Adevarul Live, despre scandalul votului in strainatate: Este frustrant sa auzi ca esti responsabil pentru lucruri care nu intra in atributiile tale

Victoria in Republica Moldova a lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, in primul tur al alegerilor prezidentiale, scandalului votului in strainatate, dar si ce urmeaza sa se intampla in al doilea tur al alegerilor, programat pe 16 noiembrie, sunt principalele teme de discutie in cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )