Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Adevarul Live: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, a discutat despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.30: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, discuta despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 12.

REZULTATE BAC 2014 Ce arata notele de la Bacalaureat si povestea elevei de 10 de la Vianu, la Adevarul Live de la 16:00

Astazi, la Adevarul Live de la 16:00 vom discuta despre rezultatele de la Bacalaureat 2014, unde rata de promovare a fost de 59,25% inainte de contestatii, insa avem un abandon in crestere inainte de Bac 2014. De asemenea, in platou este invitata o eleva de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, care a luat 10 pe linie la Bac anul acesta si e deja admisa la Cambridge.

Totul despre noul sistem de transport alternativ pentru Bucuresti, de la seful Directiei de Transporturi din Primaria Capitalei, la Adevarul Live

Ion Dedu, seful Directiei de Transporturi din Primaria Capitalei, vine astazi, ora 13. 15, la Adevarul Live pentru a prezenta noul sistem de transport alternativ care va fi implementat in Capitala in urmatoarea perioada.

Adevarul Live Ora14.00 Alina Gorghiu, despre sondajul de opinie privind prezidentiabilul PNL

Vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, aleasa recent in functia de purtator de cuvant al liberalilor, este invitata marti, incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistul Dan Marinescu despre neintelegerile din partid cu privire la sondajul de opinie privind stabilirea candidatului la prezidentiale.

Adevarul Live, de la ora 14.00: Alina Gorghiu, despre sondajul de opinie privind prezidentiabilul PNL

Vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, aleasa recent in functia de purtator de cuvant al liberalilor, este invitata marti, incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live unde va discuta cu jurnalistul Dan Marinescu despre neintelegerile din partid cu privire la sondajul de opinie privind stabilirea candidatului la prezidentiale.

Ministrul Economiei vorbeste, la Adevarul Live, despre soarta Oltchim, reindustrializarea Romaniei si negocierile cu China

Constantin Nita, ministrul Economiei, vorbeste astazi, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, despre soarta marilor companii din industrie, precum Oltchim, a carei privatizare a fost din nou amanata, despre strategia de reindustrializare a Romaniei si despre schema de sprijin ce urmeaza sa fie pusa la dispozitia marilor industriasi consumatori de gaze naturale.

Nita, ministrul Economiei, la Adevarul Live: Fabricile de armament arata ca dupa bombardament. Trebuie sa investim in aceasta industrie

Constantin Nita, ministrul Economiei, a declarat, la Adevarul Live, ca unitatile de productie din industria de aparare arata ca dupa bombardament, sectorul deteriorandu-se incredibil in ultimii 20 de ani, si ca este nevoie de investitii in retehnologizarea unitatilor de productie, dar si de o reimpospatare a fortei de munca in acest sector.

Gheorghe Falca (PDL), la Adevarul Live: As vrea sa vad oameni noi. Noi, cu fetele noastre, nu prea mai avem succes

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, membru in comisia de negociere cu PNL privind fuziunea celor doua formatiuni, a declarat luni, la Adevarul Live, ca electoratul asteapta figuri proaspete in politica.

Totul despre Neam legat, cel mai recent show de comedie, marca Prima TV, la Adevarul live, de la 15.30

Astazi, de la 15. 30, in platoul Adevarul Live se vor afla Cosmin Nedelcu- Micutzu, Adrian Nicolae si Ioan Cortea, protagonistii noii emisiuni Neam legat, o emisiune de divertisment care incearca sa faca loc pe micul ecran genului stand-up comedy. Actorii promit un nou stil de comedie si numeroase scheciuri independente. Mai multe aflam de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Adevarul Live, ora 14.00: Dezbatere despre schimbarile aduse Legii Educatiei, cu ministrul delegat Mihnea Costoiu

Ministrul delegat pentru invatamant superior, Mihnea Costoiu, va dezbate astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, impreuna cu bloggeri adevarul. ro, experti in educatie si rectori, schimbarile aduse Legii Educatiei prin ultima ordonanta de urgenta, publicata saptamana trecuta in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )