Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Adevarul Live: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, vorbeste, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor.

Liderul deputatilor PDL: Vrem sa-l trimitem pe Victor Ponta la groapa istoriei. Premierul se agata de relatia cu Klaus Iohannis

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, a vorbit despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul. Acesta a declarat ca liberalii se pregatesc sa-l trimita pe premierul Ponta la groapa istoriei. Noi.

VIDEO Adevarul Live: Raluca Turcan, despre efectele ordonantei plagiatului asupra sistemului de educatie

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, vorbeste, in emisiunea Adevarul Live, despre ordonanta de urgenta data de premierului Victor Ponta in ultima zi a anului 2014, prin care a modificat Legea Educatiei in scop personal, pentru a scapa de rusinea plagiatului.

VIDEO Adevarul Live: Cartianu despre jurnalisti si teroristi. Cum a stat Parisul patru zile sub teroarea jihadistilior?

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, cum a ajuns presa franceza tinta atacurilor teroriste.

Totul este iertat Cine are dreptate in dezbaterile despre Charlie Hebdo? Despre fanatism si libertate, la Adevarul Live, de la 12.00

Atacurile teroriste din capitala Frantei au socat lumea. in acelasi timp, insa, au impartit-o in mai multe tabere aparent ireconciliabile. Toate, aparatoare ale dreptatii absolute. Dilemele raman. Ce inseamna, de fapt, Je suis Charlie? Urmariti o dezbatere cu jurnalistul Catavencii Dan Panaet si cu eticianul Emilian Mihailov, la Adevarul Live, de la 12.

Totul despre cardul de sanatate si dosarul electronic al pacientului, la Adevarul Live de la 15.00

Medicul Rodica Tanasescu, presedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei, vine la Adevarul Live sa ne ofere toate informatiile despre noutatile din sistemul de sanatate romanesc.

Adevarul Live, ora 14.00: Radu Preda, presedinte IICCMER, despre harta memoriilor comuniste, noul proiect din Capitala

Bucurestiul va avea, incepand de anul acesta, o harta a memoriilor comuniste. Cladiri care acum sunt gradinite pentru copii, dar candva erau inchisori unde fosti detinuti politici erau chinuiti, foste spatii de arest sau sediul Securitatii vor putea fi vizitate in cadrul unor trasee ghidate. Radu Preda, presedintele IICCMER, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre turul printre institutiile totalitare represive ale Romaniei.

Adevarul Live, ora 12.00: fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. Fostul ministru de Externe va analiza vizita in Romania a Victoriei Nuland, adjunctului secretarului de stat al SUA, John Kerry, care, in decurs de doua zile, se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu liderii principalelor partide politice, dar si cu reprezentanti ai sistemului judiciar.

Adevarul Live, ora 11.00: Victoria Nuland verifica Romania la democratie si stat de drept

Victoria Nuland, asistentul pentru Europa de Est al secretarului de stat al SUA, vine astazi in Romania pentru a se intalni cu oficiali de rang inalt. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Oana Popescu, analist de politica externa si colaborator Foreign Policy Romania, discuta la Adevarul Live despre semnificatia acestei vizite.

Adevarul Live, ora 14.00. Raluca Turcan, despre efectele ordonantei plagiatului asupra sistemului de educatie

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ordonanta de urgenta data de premierului Victor Ponta in ultima zi a anului 2014, prin care a modificat Legea Educatiei in scop personal, pentru a scapa de rusinea plagiatului. Emisiune ava fi moderata de jurnalistii Sebastian Zachmann si Madalina Mihalache.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )