Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Adrian Nastase a reclamat un jurnalist Gandul la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Adrian Nastase a reclamat un jurnalist Gandul la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Adrian Nastase a depus pe 21 octombrie o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), in care il reclama pe jurnalistul Gandul Attila Biro, fostul premier fiind nemultumit de doua articole in care ziaristul a relatat despre participarea sa la un eveniment al Ministerului Afacerilor Externe, informeaza gandul. info. Nastase sustine ca articolele au incalcat principiul nedescriminarii si ca i-a fost afectat dreptul la exprimare. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase a reclamat un jurnalist Gandul la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii

Adrian Nastase a depus pe 21 octombrie o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), in care il reclama pe jurnalistul Gandul Attila Biro, fostul premier fiind nemultumit de doua articole in care ziaristul a relatat despre participarea sa la un eveniment al Ministerului Afacerilor Externe, informeaza gandul. info. Nastase sustine ca articolele au incalcat principiul nedescriminarii si ca i-a fost afectat dreptul la exprimare.

Adrian Nastase, plangere la CNCD impotriva unui jurnalist Gandul: Mi-a afectat dreptul la libera exprimare

Fostul premier Adrian Nastase 64 de ani) a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva jurnalistului Gandul Attila Biro, acuzandu-l ca a incalcat principiul nediscriminarii si ca i-a afectat dreptul la libera exprimare, scrie gandul. info.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )