Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Alba Iulia - o cetate cat o dilema

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alba Iulia - o cetate cat o dilema

Ieri am ajuns pentru prima data la Alba Iulia. Am avut norocul sa n-o vad inainte de finalizarea lucrarilor de restaurare. M-a surprins cu prospetimea ei de asternut abia luat de pe sarma. Racoroasa si inca ferita de hoardele de turisti, cetatea batrana de milenii s-a nascut a doua oara. continuă pe Adevărul

Festivalul Dilema veche in Cetatea Alba Iulia: trei zile cu teatru, film, dezbateri, muzica intr-un spatiu inedit

Cetatea din Alba Iulia gazduieste in de vineri pana duminica, 30 august 1 septembrie, unul dintre cele mai mari evenimente culturale din Romania. Festivalul Dilema veche Festivalul ofera locuitorilor Transilvaniei, dar si dilematecilor de pretutindeni, prilejul unui weekend cultural, intr-un spatiu inedit si cu acces gratuit.

GALERIE FOTO Trei zile de cultura la Cetatea Alba Iulia, cu Dilema Veche

Maine, Cetatea Alba Iulia isi va deschide portile pentru cea de-a doua editie a Festivalului Dilema Veche, care se va desfasura in perioada 30 august 1 septembrie.

Consiliul local Alba Iulia a aprobat contractul cu operatorul de salubrizare. Tariful pentru persoane fizice, redus la jumatate

Consiliul local Alba Iulia a aprobat miercuri, 28 august, noul contract de salubrizare a orasului ce va fi incheiat de conducerea primariei cu firma Polaris M. Holding Constanta SRL. Societatea a castigat licitatia organizata de administratia locala, contastata atat la CNSC cat si in justitie.

Tanar din Alba Iulia retinut dupa ce si-a amenintat prietena cu un pistol cu bile

Un tanar de 27 de ani din Alba Iulia a fost retinut de politisti dupa ce prietena sa a reclamat la politie ca a amenintat-o cu un pistol cu bile de cauciuc. Incidentul s-a petrecut joi, la ora 13. 00, pe strada Livezii din Alba Iulia.

Dacian Ciolos, la Alba Iulia, despre Camerele Agricole: Trebuie trecut la treaba, concret, pe teren

Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca pentru Camerele Agricole este important sa inceapa sa functioneze si ca trebuie trecut la treaba, concret, pe teren, pentru ca legislatia poate fi imbunatatita in functie de ceea ce se observa in teren.

Cinematograf 3D cu doua sali la Alba Iulia

Alba Iulia va avea doua sali de cinema moderne. Consiliul local a aprobat planul urbanistic de detaliu privind extinderea Alba Mall in vederea derularii proiectului. Desi nu exista declaratii publice, surse locale sustin ca salile vor fi dotate si cu sistem 3D.

Fostul custode de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa, trimis in judecata de procurorii din Alba Iulia

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Stoicoi Adrian zis Adi Bocseru, fost custode al sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegestusa. Barbatul este acuzat de asociere in vederea savarsirii de infractiuni, efectuarea de detectii si sapaturi neautorizate in situri arheologice, furt calificat de bunuri culturale, nerespectarea regimului de ocrotire a unor bunuri si spalare de bani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )