Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu, a votat la Ploiesti, pe liste suplimentare

Candidatul la alegeri europarlamentare 2014 Adina Valean a ales duminica sa voteze la o sectie din Ploiesti, pe liste suplimentare. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri europarlamentare 2014. Primarul si viceprimarul din Odoreu, acuzati de PP DD de propaganda: Se plimbau prin sectiile de vot ca la ei acasa

Alegeri europarlamentare 2014. Procesul electoral nu se poate desfasura fara sesizari. Politicienii din Satu Mare au inceput cu reclamatiile inca de dimineata. Cei din PP DD se plang ca la sectiile de vot din Odoreu primarul si viceprimarul fac propaganda in sectiile de vot.

Alegeri europarlamentare 2014. Dosar penal pe numele unui primar din Prahova pentru frauda electorala

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a deschis dosar de cercetare penala pe numele primarului din localitatea Baltesti pentru frauda electorala la alegeri europarlamentare 2014.

Alegeri europarlamentare 2014. Roberta Anastase a venit la vot imbracata in ie

Deputatul prahovean Roberta Anastase a votat duminica la Ploiesti, localitatea de domiciliu, pentru alegeri europarlamentare 2014.

Alegeri europarlamentare 2014 PMP, plangere penala pe numele unui medic din Teleorman. Motivul: doctorul ar fi eliberat peste 220 de adeverinte false pentru persoane netransportabile

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Reprezentantii Partidului Miscarea Populara au depus o plangere penala pe numele medicului Sorinel Paunescu din comuna Contesti pe care il acuza ca ar fi eliberat sute de adeverinte medicale false pentru persoanele care nu se pot deplasa.

Alegeri europarlamentare 2014. Raluca Turcan: am votat cea mai buna echipa pentru Romania!

Deputatul PDL de Sibiu, Raluca Turcan, a votat, in aceasta dimineata, la alegerile europarlamentare 2014. Parlamentarul a sustinut ca isi doreste ca Sibiul care este probabil cel mai european oras al Romaniei sa dea un exemplu de implicare.

Alegeri europarlamentare 2014. Klaus Iohannis: Am votat pentru echipa cea mai competenta

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a votat, in cursul diminetii, pentru alegerile europarlamentare 2014. El a sustiut ca ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, pentru ca sunt intotdeauna foarte importante, sunt esenta democratiei.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. COZI la sectiile de votare. Oamenii stau la rand sa isi exprime dreptul

La sectiile de votare din Chisinau deschise de Romania pentru alegerile europarlamentare s-au format cozi inca de dimineata. Oamenii care vin la alegeri spun ca trebuie sa astepte si pana la o ora. Cel.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Care sunt regulile dupa care se vor desfasura alegerile. UNDE puteti merge la vot?

ALEGERIEUROPARLAMENTARE 2014: Spre deosebire de alegerile pentru parlamentul Romaniei, in cazul alegerilor europarlamentare puteti vota la orice sectie de vot de pe teritoriul tarii, daca nu va aflati in.

VIDEO Alegeri partiale 2014. Dan Diaconescu, la Satu Mare: Cred ca aici se va intampla diseara o minune. USL-ul va disparea definitiv de pe scena politica

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile partiale 2014 din Colegiul II Satu Mare a votat duminica, 25 mai, la Scoala Ion Creanga. Acesta este convins ca in aceasta seara la Satu Mare se va intampla o minune care va duce la disparitia definitiva a USL-ului de pe scena politica.

VIDEO Alegeri europarlamentare/ partiale 2014. Live text: Ovidiu Silaghi si Niels Schnecker au votat la Odoreu: Am votat pentru o Europa unita

Ovidiu Silaghi, candidatul aliantei PSD+PC+UNPR pentru un loc de deputat in Colegiul II, a votat duminica, 25 mai, la Odoreu, alaturi de consilierul sau, Niels Schnecker, fostul sef de campanie a lui Crin Antonescu. Cei doi au declarat ca au votat pentru o Europa unita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )