Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a votat impotriva comunistilor

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Eurodeputatul Laszlo Tokes a ales sa voteze, la alegerile prezidentiale, la Oradea. El s-a prezentat la sectia de votare insotit de sotie si de copii. continuă pe Adevărul

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alegatorii de la Olt: Am votat ca sa avem un presedinte adevarat

Locuitorii judetului Olt s-au mobilizat si de aceasta sa iasa la vot la alegerile prezidentiale 2014 si, cel putin datelor oficiale de la ora pranzului, Oltul se afla, ca si prezenta, pe unul dintre locurile fruntase din tara. Si la Slatina s-a inregistrat o prezenta sporita la urne inca de dimineata. Alegatorii din municipiu au spus ca au iesit la vot pentru a avea un presedinte adevarat.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Asteptarile unui inginer de la viitorul presedinte: Eu vreau liniste. Locurile de munca ni le facem noi

Intr-un demers jurnalistic realizat cu ocazia alegerilor prezidentiale 2014, Adevarul Timisoara va prezinta asteptarile oamenilor obisnuiti de la viitorul presedinte al Romaniei. Mai multi timisoreni au fost provocati sa spuna ce asteptari au de la viitorul presedinte. Unii vor locuri de munca, altii cinste si onoare, iar altii sa nu mai fure. Un elev a spus ca poate sa fure cat vrea atata timp cat ii este bine si lui.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Candidatul Klaus Iohannis a votat la Sibiu, de ziua sotiei sale, Carmen

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a votat duminica dimineata, la ora 9. 30, la Scoala Numarul 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus. Cunoscut pentru punctualitate, Iohannis a ajuns la ot la ora anuntata, venind la urne de mana cu sotia sa, Carmen.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Ioan Rus a votat pentru a indeplini o speranta a sa: Am votat sa inceteze ura si razboiul romanilor impotriva romanilor

Ioan Rus, ministrul Transporturilor, a fost primul dintre reprezentantii Clujului in Guvern si Parlament care au mers la vot. Acesta a votat la ora 8. 30, in cartierul clujean Gruia, la sectia cu numarul 160.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Aproape 100 de turisti au votat in statiunea Paltinis. De pe lista permanenta au votat doar 4 oameni

Aproape o suta de turisti veniti sa isi petreaca sfarsitul de saptamana in statiunea Paltinis din judetul Sibiu au votat, duminica, pe listele suplimentare ale Sectiei 105, in timp ce doar patru dintre alegatorii inscrisi pe lista electorala permanenta la acea sectie si-au exercitat dreptul de vot.

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Aurelia Cristea: Am votat pentru un presedinte care ne va uni pe toti intr-o Romanie puternica si prospera

Alegeri prezidentiale 2014. Ministerul pentru Dialog Social, clujeanca Aurelia Cristea, si-a exercitat dreptul la vot la sectia cu numarul 102, gradinita unde a votat si in primavara acestui an, la alegerile europarlamentare.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera s-a votat cu partidul primarului independent Valentin Vrabie

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in Pestera, o comuna situata la aproximativ 60 de kilometri de Constanta, nu s-a simtit ca a fost campanie electorala. Niciun banner afisat pe ulite, iar la afisajul electoral doar un mesaj care ii indeamna pe oameni sa voteze legal.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Liviu Dragnea: Am votat pentru un presedinte care stie cum se conduce o tara

Vicepremierul Liviu Dragnea a votat la Liceul A. Xenopol din Capitala. Orice bun roman trebui sa iasa la vot. Am mai votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara, a declarat Liviu Dragnea la iesirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )