Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba, a votat anticipat miercuri in orasul natal Wilmington, Delaware, pentru alegerile prezidentiale in care il are drept contracandidat pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Joe Biden a votat anticipat

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a votat anticipat, miercuri, in fieful sau din Wilmington, in statul Delaware, relateaza agentiile internationale de presa.

Alegeri SUA 2020: Tandemul Biden-Harris vrea ca UE sa fie un partener preferential al Washingtonului si promite sfarsitul politicilor anti-migratie promovate de Trump

Candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, vrea ca UE sa redevina un partener preferential al Washingtonului si sa consolideze alianta lor in cadrul NATO, pe care promite sa o modernizeze pentru a face fata Rusiei si Chinei, a declarat intr-un interviu publicat marti de agentia EFE aspiranta democrata la vicepresedintie, Kamala Harris, care a promis de asemenea ca, daca va ajunge la Casa Alba, va pune capat politicilor lui Trump de restrangere a dreptului de azil si va crea un sistem de migratie just si uman, relateaza Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Pe cine prefera militarii americani

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden este preferatul personalului militar american activ, dar adversarul sau republican Donald Trump se bucura de un sprijin mai mare in randul veteranilor, arata un sondaj prezentat de Business Insider cu o saptamana inainte de alegerile din Statele Unite.

INFOGRAFIE Alegeri SUA 2020. Americanii stau cu orele la cozi sa voteze VIDEO

Peste 55 de milioane de americani au votat anticipat, printre acestia si presedintele Donald Trump si vicepresedintele Mike Pence. Se asteapta ca rata de participare sa o depaseasca pe cea record din 1908.

Alegeri SUA 2020. Biden il acuza pe Trump ca a capitulat in fata pandemiei

Donald Trump a abandonat, a capitulat in fata pandemiei, acuza Joe Biden si partenera sa de cursa Kamala Harris cu noua zile inaintea alegerilor americane, instalandu-se in bresa deschisa de catre declaratiile unui apropiat al presedintelui republican, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020 George...Trump? Joe Biden pare sa-l confunde pe Trump cu fostul presedinte George W. Bush

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, a parut sa-l confunde pe presedintele in exercitiu, Donald Trump, cu fostul presedinte republican George W. Bush in timpul unui eveniment de strangere de fonduri sustinut duminica, relateaza NY Post.

Alegeri SUA 2020. Duel-surpriza Trump-Biden in statul conservator Georgia

Vecini si voluntari distribuie apa si gustari unor alegatori care poarta masca si asteapta linistiti la coada, in caldura, la Smyrna, un cartier de periferie cochet din Atlanta unde, in pofida faptului ca alegerile au loc abia la 3 noiembrie, in aer pluteste atmosfera unei mari zile de alegeri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Cum sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii (Animatie grafica)

In mai putin de doua saptamani, vom afla cine va fi presedintele SUA in urmatorii patru ani. Mai sunt doar zece zile pana la alegerile prezidentiale iar cursa pentru Casa Alba este mai intensa ca oricand.

Alegeri SUA 2020. De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondenta? Cateva detalii de la un expert american despre tipul de vot care ar putea schimba balanta alegerilor

Castigatorul alegerilor prezidentiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. Asta pentru ca o mare parte din voturi in acest an vin prin corespondenta, iar expertii se asteapta ca voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total. Fata de aceasta modalitate de vot, presedintele Donald Trump s-a pozitionat foarte vehement impotriva si a acuzat fraude inca dinaintea perioadei de alegeri. Un profesor american in stiinte politice dintr-un stat puternic republican face radiografia sistemului de vot prin corespondenta.

Alegeri SUA 2020 Sondajele ar putea fi gresite din nou. Dar asta l-ar putea ajuta si pe Biden, nu doar pe Trump

Cu doar cateva zile ramase pana la ziua alegerilor din SUA, presedintele Donald Trump continua sa fie in urma lui Joe Biden atat la nivel national cat si in state cheie, cele doua tabere punandu-si sperantele sau fiind ingrozite ca sondajele ar putea fi gresite iar, scrie NBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )