Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Alegeri SUA: Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alegeri SUA: Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, relateaza Huffington Post, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

ALEGERI iN SUA. Donald Trump, evacuat de pe scena de garzile de corp. Un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a fost scos de urgenta, sambata seara, de pe scena de doi bodyguarzi, in timpul unui miting electoral la Reno Nevada), informeaza posturile de televiziune CNN si BBC, citate de Agerpres. Potrivit unui comunicat Secret Service, incidentul a fost declansat de un individ neidentificat din public, aflat chiar in fata scenei, care la un moment dat a strigat Arma!.

Donald Trump, scos de pe scena din Reno, unde sustinea un discurs, dupa ce un barbat a strigat Arma!

Candidatul republican Donald Trump a fost scos, sambata seara, de pe scena din Reno, Nevada, unde sustinea un discurs in cadrul campaniei electorale, dupa ce un barbat din public ar fi strigat Arma!, informeaza The Huffington Post, citat de News. ro.

Alegeri SUA 2016. Trump castiga teren in sondaje in fata lui Clinton

Cursa pentru Casa Alba s-a inasprit semnificativ in ultima saptamana, diferenta in sondaje dintre candidatul republican Donald Trump si candidatul democrat Hillary Clinton reducandu-se la un nivel ingrijorator pentru cel din urma, care pana acum a mentinut un avans considerabil.

Jucarii SEXUALE cu Hillary Clinton si Donald Trump. Cursa electorala din SUA le-a dat IDEI marilor companii (FOTO)

Cursa electorala din SUA ii tine cu sufletul la gura pe americani, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe producatorii de jucarii sexuale sa nu realizeze cateva chiar si cu cei doi candidati la pr.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Trump recupereaza in sondaje, insa Clinton ramane in frunte

Cu numai cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, cursa electorala a devenit din ce in ce mai stransa si plina de surprize. Candidatul repulican Donald Trump a reusit sa recupereze in ultimele zile puncte importante in sondaje, in timp ce candidatul democrat Hillary Clinton se mentine in frunte, dar victoria ei nu mai este asa de certa.

VIDEO Alegeri SUA. Prezidentialele americane, pe intelesul romanilor

Alegerea presedintelui SUA este un proces complex, care implica mai multe etape. in primul rand, candidatii sprijiniti de partidele politice sunt desemnati , apoi americanii voteaza urmatorul sef al statului. SUA folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, in care voteaza cetatenii, si unul al electorilor,in care voteaza reprezentanti alesi din fiecare stat pentru un candidat.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a fost scos de pe scena de bodyguarzi in mijlocul unui discurs

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a fost scos de pe scena de agenti de securitate in mijlocul unui discurs la un miting din Reno, Nevada, dupa o asa-zisa amenintare venita din multime, transmite ABC News.

Viata lui Donald Trump, PUSA in PERICOL! A fost EVACUAT de urgenta, de pe scena, in timpul discursului. O persoana a strigat ca exista o ARMA in multime (VIDEO)

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a avut parte de un moment de tensiune in timp ce se afla la un miting electoral la Reno, in statul Nevada. Candidatul republican a fost evacuat de.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )