Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO. Alegeri SUA: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Alegeri SUA: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, informeaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Alegeri SUA 2016. WSJ: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, relateaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, nominalizat oficial drept candidatul republican la alegerile prezidentiale

Donald Trump este oficial candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, programate pentru luna noiembrie. Afaceristul ameircan, singurul candidat ramas in cursa pentru alegerile primare, a strans miercuri dimineata pragul de 1. 237 de voturi necesare ale delegatilor pentru validarea candidaturii la Conventia Nationala Republicana, desfasurata in Cleveland, Ohio.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump promite, in discursul de investitura, sa puna americanii de rand pe primul plan

Candidatul republican la alegerile prezidentiale, Donald Trump, si-a luat angajamentul joi, in discursul rostit in marja Conventiei de la Cleveland, sa respinga amenintarile multiple cu care se confrunta in prezent Statele Unite si sa puna oamenii de rand pe primul plan, relateaza BBC News.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump sugereaza ca nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac al Rusiei, asa cum prevede Tratatul NATO

Candidatul republican la presedintie, Donald Trump, a sugerat miercuri ca el nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac, ci ar analiza mai intai contributiile lor la NATO, relateaza New York Times.

VIDEO: Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump a acceptat investitura Partidului Republican: Vom fi o tara in care domneste ordinea publica

Omul de afaceri american Donald Trump a anuntat, joi seara, ca accepta investitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc, in 8 noiembrie, in Statele Unite. Astfel, el a promis ca, daca va deveni presedinte, in tara vor reveni ordinea si securitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )