Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO All I want for Christmas is you, pe primul loc in topul Billboard pentru prima oara in 25 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO All I want for Christmas is you, pe primul loc in topul Billboard pentru prima oara in 25 de ani

All I Want for Christmas is You, hitul lansat in urma cu 25 de ani de cantareata americana Mariah Carey, s-a situat pentru prima data pe primul loc in topul Billboards Hot 100, potrivit billboard. com. continuă pe Hotnews

All I Want For Christmas Is You, pe primul loc in topurile americane dupa 25 de ani

Melodia All I Want for Christmas Is You a cantaretei Mariah Carey s-a clasat in fruntea topurilor americane pentru prima data in 25 de ani.

GRAFICE Romanii, pe primul loc in UE la utilizarea de SIM-uri fara roaming, in ciuda eliminarii acestor tarife

Utilizarea datelor mobile in timpul calatoriilor in UE a crescut de zece ori fata de anul precedent introducerii in iunie 2017 a roamingului la tarifele de pe piata nationala, asa numitul Regulament UE Roaming la tarife ca acasa, arata cele mai recente date ale Comisiei Europene. Traficul de voce si date a crescut si in Romania, dar este de remarcat ca in primul trimestru din acest an, ne situam pe primul loc in UE la numarul de utilizatori care foloseau SIM-uri fara roaming, 48% din totalul utilizatorilor. Vezi in articol cum explica expertii ANCOM aceasta situatie.

Liga 1: CFR Cluj vs Astra Giurgiu 2-0 Echipa lui Petrescu revine pe primul loc

CFR Cluj a revenit pe primul loc in Liga I dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XXI-a. Budescu a fost eliminat dupa doua cartonase galbene, primul pentru proteste, iar al doilea pentru un fault la Culio. Aceasta este prima infrangere a lui Bogdan Andone ca antrenor al Astrei, in Liga I, dupa opt victorii la rand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )