Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Amazon Echo, asistentul tau din interiorul unei boxe audio

Adevărul Adevărul,
VIDEO Amazon Echo, asistentul tau din interiorul unei boxe audio

Dupa esecul rasunator inregistrat cuFire Phone,cei de laAmazonsi-au anuntat ieri intrarea in domeniul productiei de boxe inteligente cu Amazon Echo. continuă pe Adevărul

Amazon Echo este o boxa inteligenta care te asculta tot timpul [VIDEO]

Dupa esecul rasunator inregistrat cu Fire Phone, cei de la Amazon si-au anuntat ieri intrarea in domeniul productiei de boxe inteligente cu Amazon Echo. Desi este greu de apreciat la aceasta ora daca piata globala de accesorii audio suporta un nou intrat in competitie sub forma celor de la Amazon, americanii si-au pus multa incredere in Amazon Echo. Piata boxelor fara fir ar putea fi clasificata la aceasta ora ca fiind saturata. Fiecare gigant din aceasta industrie a anuntat o [].

Ce le face? Fosta iubita a lui Charlie Sheen, internata din cauza unei supradoze

Momente dificile pentru Charlie Sheen. Fosta lui logodnica, Brett Rossi, a fost dusa de urgenta la spital, din cauza unei supradoze.

loft din podul unei case istorice

Podul unei case vechi din centrul Bucurestiului a fost amenajat astfel incat sa se pastreze la vedere cat mai mult din suprafeoele de lemn. Ambientarea spaoiului rezultat a fost realizata cu ajutorul mobilierului stil, accesoriilor antice si operelor de arta, carora le-au fost adaugate piese si accesorii moderne. Lucrarile de amenajare au durat circa un an, timp in care acoperisul a fost reparat, oigla veche a fost inlocuita cu una noua, Tondach, la fel si dusumeaua. in locul ochiurilor de geam din pod au fost montate ferestre de mansarda Velux, iar apoi rulouri textile. A urmat imparoirea spaoiului, realizata cu ajutorul unor pereoi usori, din gips-carton. Pe pereoii laterali acolo unde a fost posibil s-au pastrat la vedere capriorii vechi. Rezultatul: un loft de aproximativ 100 mp, care inglobeaza holul, livingul, diningul si un salon adiacent. Celelalte incaperi sunt: un dormitor, un mic cabinet de lucru, o camera de oaspeoi si o incapere folosita in prezent pentru dressing si depozitare.

Fantana arteziana improvizata in centrul Galatiului, din cauza unei conducte de apa care a cedat

O strada din centrul Galatiului s-a inundat dupa ce o conducta cu apa fierbinte s-a spart. Teava a cedat, iar apa a tasnit din canalizare ca o fantana arteziana. Mii de metri cubi de apa fierbinte au blocat.

VIDEO Mai multi preoti ortodocsi din judetul Cluj ar fi primit o circulara de la Mitropolia Clujului prin care li se cere sa spuna credinciosilor sa voteze cu un presedinte care sa fie crestin, ortodox, roman

Mai multi preoti ortodocsi din judetul Cluj ar fi primit o circulara de la Mitropolia Clujului Maramuresului si Salajului prin care li se cere sa spuna credinciosilor sa voteze cu un presedinte care sa fie crestin, ortodox, roman, potrivit TVR Cluj. Reporterii postului de televiziune au au inregistrat mai multi preoti care au recunoscut ca au primit asemenea indicatii si care spun ca le vor urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )