Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Ancheta la New York dupa ce doua masini de politie intra in multime la o manifestatie in memoria lui George Floyd

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ancheta la New York dupa ce doua masini de politie intra in multime la o manifestatie in memoria lui George Floyd

Imagini filmate la o manifestatie in memoria lui George Floyd la New York surprind o masina de politie care intra in multime, o scena care a avut loc in cartierul Brooklyn, la intersectia Flatbush Avenue cu St. Marks Street. continuă pe Adevărul

Imagini virale: Doua masini de politie intra in multime la New York, in timpul unei manifestatii in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Imagini filmate in timpul unor proteste izbucnite la New York, organizate in memoria lui George Floyd, americanul de culoare care a murit dupa ce a fost imobilizat in mod brutal de catre politisti in.

VIDEO SUA: Imagini socante cu masinile NYPD intrand in protestatari

Masini ale Departamentului de Politie din New York NYPD) au fost surprinse intrand in protestatarii aflati in spatele unei baricade, aruncandu-i pe unii in aer, relateaza Insider.

VIDEO O casa, doua masini si mai multe utilaje agricole s-au facut scrum intr-un incendiu izbucnit la Sirna

O casa cu etaj, anexele gospodaresti, un autoturism, o camioneta si mai multe utilaje agricole au fost complet distruse de un incendiu care a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata in satul Bratesti din comuna prahoveana Sirna. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa sase ore.

VIDEO Protestele se extind in SUA, dupa ce un barbat de culoare a murit sub presiunea genunchilor unui politist alb Trump ii numeste huligani pe protestatari, in timp mai multe incendii sunt provocate de manifestanti - UPDATE

Autoritatile americane au trimis Garda Nationala pentru a contracara violentele din Minneapolis, dupa doua nopti de confruntari intre fortele de ordine si protestatari ca urmare a mortii unui barbat de culoare neinarmat aflat in custodia politiei, relateaza BBC si AFP. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )