Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Angajata care a furat masti, manusi si dezinfectanti din Spitalul Judetean Pitesti a fost retinuta si va fi prezentata Parchetului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Angajata care a furat masti, manusi si dezinfectanti din Spitalul Judetean Pitesti a fost retinuta si va fi prezentata Parchetului

Angajata Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti care a sustras din unitate masti, manusi si dezinfectanti a fost retinuta la finalul audierilor in noaptea de vineri spre sambata. Femeia e acuzata de delapidare. continuă pe Adevărul

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute.

Centrele de sanatate si medicii de familie din R. Moldova vor primi masti, manusi si dezinfectanti din partea Elvetiei

Medici de familie si asistenti medicali din 68 de centre de sanatate si 211 de oficii ale medicilor de familiedin zece raioane in care se desfasoara proiectul Viata Sanatoasa: reducerea poverii bolilor netransmisibile vor primi masti, manusi si dezinfectati pentru protectia de noul virus SARS-CoV-2 care provoaca afectiunea COVID-19.

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute, relateaza Mediafax.

Revoltator. O angajata a Spitalului Judetean Arges a furat masti si dezinfectanti

O angajata a Spitalului Judetean Arges a fost dusa la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti vineri seara dupa ce la locuinta acesteia au fost gasite sute de masti, dezinfectanti si alte echipamente medicale furate din spital. Au fost facute de asemenea perchezitii si la Spitalul Judetean Arges.

Ce contine Actemra, medicamentul care a vindecat peste 95% din pacientii in stare grava. La mare cautare in SUA

Tocilizumab este vandut sub numele de Actemra de producatorul Roche si este destinat pacientilor cu artrita reumatoida. Chinezii l-au folosit si pe bolnavii de coronavirus, observand astfel eficienta sa. FDA-ul american a dat unda verde pentru testare, iar Roche a trimis zece mii de doze. Ce contine Actemra, medicamentul care a vindecat peste 95% din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )