Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO. Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza, din nou, pe treptele institutiei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza, din nou, pe treptele institutiei

Angajatii Institului Cantacuzino vor protesta, din nou, joi, dupa ora 10. 00 dimineata, in fata institutiei, deoarece nu si-au primit salariile intregi. continuă pe România Liberă

VIDEO. Elena Udrea a ajuns, din nou, in arest. Decizia iCCJ nu este definitiva

55: Instanta suprema a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, aceasta urmand sa fie incarcerata in Arestul central al Politiei Capitalei.

Nou protest la Institutul Cantacuzino. Angajatii au primit doar 39% din lichidare pe luna decembrie

Angajatii Institului Cantacuzino protesteaza, din nou, joi, dupa ora 10. 00 dimineata, in fata institutiei, deoarece nu si-au primit salariile intregi. Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino s-au.

Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat. Angajatii protesteaza

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino s-au adunat, miercuri, in curtea unitatii, pentru a protesta, deoarece au primit doar 39 la suta din lichidarea pentru luna decembrie, informeaza Mediafax.

Directorul Institutului Cantacuzino a demisionat. Angajatii protesteaza

Zeci de angajati ai Institutului Cantacuzino s-au adunat, miercuri, in curtea unitatii, pentru a protesta, deoarece au primit doar 39 la suta din lichidarea pentru luna decembrie, informeaza Mediafax.

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Luis Suarez acuzat ca a muscat din nou. Un video il disculpa pe jucator

Presa engleza insista pe o captura video in care atacantul uruguayan Luis Suarez pare ca il musca de brat pe Martin Demichelis in meciul Manchester City-FC Barcelona din prima mansa a optimilor Champions League.

Din nou la targ.Capitala ArtNouveau a Romaniei si Baile Felix, promovate la Budapesta

La sfarsit de saptamana, Oradea va participa, alaturi de statiunea Baile Felix, la Targul International de Turism din Budapesta Utazas -InternationalTourismExhibition, dedicat pietei din Ungaria.

Mergea si Inglot i-au invins, din nou, pe fratii Bryan in sferturile de finala din Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open, transmite Mediafax.

Negocieri pentru un armistitiu ratat. Rusia, Ucraina, Franta si Germania, din nou la masa tratativelor

Negocierile privind implementarea acordului de la Minsk s-au reluat la Paris. Ministrii de Externe din Ucraina, Rusia, Franta si Germania s-au intalnit pentru a discuta despre criza din est. inaintea intalnirii,.

Trist dar adevarat, GTA V pentru PC este amanat din nou

Dupa luni intregi de promisiuni si speculatii, zilele trecute am aflat ca GTA 5 pentru PC nu va veni pe piata din pacate in luna martie, cum se credea initial. Daca va aflati printre cei care nu au o consola de gaming mai veche sa mai noua, este foarte probabil sa asteptati cu nerabdarea lansarea [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )