Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Angelina Jolie, Cristopher Nolan si Ben Affleck, trecuti cu vederea la nominalizarile pentru Globul de Aur 2015

Adevărul Adevărul,
VIDEO Angelina Jolie, Cristopher Nolan si Ben Affleck, trecuti cu vederea la nominalizarile pentru Globul de Aur 2015

Cea de-a 72 gala a Globurilor de Aur a adus cu sine o serie de premiere la nivelul nominalizarilor, printre care prima mentiune la aceste premii a actritei Jennifer Aniston sau cele mai multe nominalizari pentru pelicula Birdman. Pe de alta parte, nume precum Angelina Jolie, Ben Affleck, Christopher Nolan sau serialul Walking Dead nu au fost incluse in lista propunerilor pentru un premiu, scrie foxnews. com. continuă pe Adevărul

Disputa intre Brad Pitt si Angelina Jolie pe tema tatuajelor

Actrita Angelina Jolie spune ca Maddox si Zahara, cei mai mari dintre cei sase copii ai ei, vor deja sa isi faca tatuaje, dar sotul ei, actorul Brad Pitt, nu este de acord, relateaza Mediafax.

Angelina Jolie este rasistasi ar trebui sa fie interzisa in Japonia, afirma nationalistii niponi

Actrita Angelina Jolie este rasistasi ar trebui sa fie interzisa in Japonia, au spusnationalistii niponi, care si-au exprimat nemultumirea fata de felul in care filmul Unbroken, regizat de vedeta hollywoodiana, descrie drama prizonierilor din lagarele japoneze din Al Doilea Razboi Mondial.

Actrita Angelina Jolie ar putea fi interzisa in Japonia

Nationalistii niponi cer interzicerea actritei Angelina Jolie in Japonia din cauza filmului Unbroken care descrie drama prizonierilor din lagarele japoneze din Al Doilea Razboi Mondial, informeaza Mediafax.

Noi scurgeri de informatii dupa atacul hackerilor asupra Sony: Angelina Jolie,o actrita netalentata si rasfatata

Angelina Jolie este numita o actrita netalentata si rasfatata intr-un schimb de mailuri intre reprezentanti ai companiei Sony Pictures. Acestea sunt cele mai recente informatii care ies la iveala dupa atacul informatic a carui tinta au fost studiurile Sony, potrivit dailymail. co. uk.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )