Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Angelina Jolie a Kurdistanului a fost ucisa de Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
VIDEO Angelina Jolie a Kurdistanului a fost ucisa de Statul Islamic

Ramzan Antar, o luptatoare kurda, supranumita Angelina Jolie a Kurdistanului datorita asemanarii ei izbitoare cu superstarul de la Hollywood, a murit intr-o lupta dusa impotriva Statului Islamic, conform unei informatii pusa la dispozitia presei de sursele din zona de conflict. continuă pe Adevărul

Sosia Angelinei Jolie ar fi fost ucisa intr-o confruntare cu Statul Islamic

O luptatoare supranumita Angelina Jolie kurda ar fi murit in luptele impotriva Statului Islamic, informeaza Daily Mail. Asia Ramazan Antar facea parte dintr-un grup de femei kurde care.

Un lunetist antrenat de SUA a fost numit ministrul Razboiului de catre Statul Islamic

Statul Islamic a numit in functia de ministru al razboiului un lunetist antrenat de fortele din Statele Unite, scrie Fox News. Colonelul Gulmurod Khalimov a fost promovat recent de catre.

Rasturnare de situatie! Jihadistii din Statul Islamic au interzis purtarea valului islamic!

Jihadistii din Statul Islamic au intrat in panica si au ajuns sa le interzica femeilor sa poarte burqa, valul islamic ce le acopera tot corpul, mai putin ochii, de teama unor atentate la adresa sefilor or.

Principala suspecta in cazul masinii cu butelii cu gaz de la Paris jurase credinta gruparii jihadiste Statul Islamic

Principala suspecta in ancheta privind buteliile cu gaz gasite in apropierea catedralei Notre-Dame din Paris si care, potrivit autoritatilor franceze, pregatea un atentat iminent, jurase credinta organizatiei jihadiste Statul Islamic, a anuntat vineri o sursa apropiata acestui dosar, transmite AFP.

Statul Islamic le interzice femeilor sa poarte burqa in Mosul

Femeile din teritoriile ocupate de gruparea jihadista Statul Islamic nu mai au voie sa poarte burqa si niqab in locurile considerate strategice in Mosul, in nordul Irakului, relateaza Le Soir.

Statul Islamic a distrus doua tancuri turcesti (VIDEO)

O inregistrare video a surprins momentul in care teroristii Statului Islamic distrug doua tancuri turcesti, potrivit almasdarnews. com Trei soldati turci au fost ucisi in timp ce mai multe persoa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )