Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO APOEL - FC Barcelona 0-4/ Lionel Messi, cel mai bun marcator din Liga

Hotnews Hotnews,
 VIDEO APOEL - FC Barcelona 0-4/ Lionel Messi, cel mai bun marcator din Liga

Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori in meciul castigat de Barcelona pe terenul celor de la APOEL 4-0), performanta in urma careia argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Champions League. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: Manchester City - Bayern Munchen 3-2 / Apoel Nicosia - FC Barcelona 0-4 - Lionel Messi devine golgeterul all-time al competitiei

Manchester City a reusti sa invinga Bayern Munchen, scor 3-2, dupa ce nemtii au condus cu scorul de 2-1 pana in minutul 85. Englezii revin in lupta pentru un loc in optimi prin hattrick-ul lui Aguerro. Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator all-time al Ligii Campionilor, cu 74 de reusite, dupa cele trei goluri marcate in meciul Barcelonei cu Apoel Nicosia. Argentinianul l-a depasit pe Raul, care se afla pe prima pozitie cu 71 de goluri. Vezi in text rezultatele complete si programul meciurilor de miercuri.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

La doar cateva zile dupa ce dobora recordul de goluri in Primera Division, detronandu-l pe Telmo Zarra, argentinianul Lionel Messi scrie o noua pagina de istorie si in Liga Campionilor.

VIDEO Barcelona - Sevilla 5-1/ Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division

FC Barcelona a castigat categoric, scor 5-1, partida cu Sevilla, iar Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori. Cu aceste goluri, argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division, depasindu-l pe Telmo Zarra. Messi a ajuns la cota 253 de goluri in prima liga de fotbal din Spania.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

Lionel Messi a devenit detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei

Lionel Messi, fotbalistul echipei FC Barcelona, a devenit dupa meciul de sambata seara cu FC Sevilla, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite. Messi a inscris.

INFOGRAFIE Lionel Messi e IReal! A furat un record pe care l-a detinut doar echipa madrilena

Leo Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, record care a fost detinut pana acum doar de jucatorii lui Real.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )