Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Apple a optimizat sistemul de operare iOS 7 pentru a fi mai bine compatibil cu sistemele multimedia din masini

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Apple a optimizat sistemul de operare iOS 7 pentru a fi mai bine compatibil cu sistemele multimedia din masini

Noul sistem de operare pe care Apple il va lansa in toamna, iOS 7, a fost optimizat pentru a se potrivi mai bine cu sistemele multimedia din automobile, utilizand Siri si nu numai. In clipul de mai jos poti vedea cum poate functiona un sistem multimedia dintr-un Chevrolet cand este conectat la un iPhone. continuă pe Hotnews

VIDEO Apple a modernizat sistemul iOS si a lansat serviciul online de muzica iTunes Radio

Apple a prezentat luni seara cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS care reprezinta cea mai radicala modificare din momentul lansarii primului iPhone, in 2007. In plus, Apple a prezentat si serviciul iTunes Radio care permite user-ilor sa asculte gratuit diverse playlist-uri personalizate.

Apple a lansat sistemul de operare iOS 7

Compania Apple a lansat in aceasta saptamana, in cadrul conferintei anuale WWDC, sustinuta la San Francisco, noul sistem de operare iOS 7.

Apple va prezenta in aceasta seara noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX, un moment delicat pentru companie, care a schimbat la sfarsitul anului trecut conducerea echipei responsabile pentru software si designul interfetei, relateaza Mediafax.

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX

Apple va prezenta luni noile versiuni ale sistemelor de operare iOS si OSX. Conferinta WWDC organizata in fiecare an de Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii destinate produselor companiei va incepe luni la San.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )