Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Asian Girlz: probabil cel mai rasist cantec din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Asian Girlz: probabil cel mai rasist cantec din istorie

Toyota, Bruce Lee, anul nou chinezesc, Sailor Moon si Tibet sunt doar cateva dintre simbolurile culturale pe care rockerii americani de la Day Above Ground le mentioneaza in piesa Asian Girlz. Versurile si clipul contin numeroase conotatii sexuale. continuă pe Adevărul

VIDEO Dan Voiculescu, audiat ca martor in dosarul de santaj al lui Sorin Alexandrescu: Ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu Traian ca adversitatea noastra politica nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ca familia si libertatea de exprimar

Dan Voiculescu s-a prezentat, luni dimineata, vizibil nervos, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul de santaj al directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Vreau sa ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu Traian ca adversitatea noastra politica de notorietate nu trebuie sa afecteze valori fundamentale cum e familia si cum e libertatea de exprimare, a declarat omul de afaceri la sosirea la sediul DNA.

Imagini din cel mai scump hotel din lume. O noapte aici costa 60.000 de euro

Cel mai frumos si, totodata, cel mai scump hotel din lume se afla in Elvetia. O noapte in respectivul hotel costa 60. 000 de euro. in pretul exorbitant intra insa un etaj intreg. 12 camere cu bai proprii,.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume pentru expati se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru *expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

FOTO: Cum arata, in interior, SUBMARINUL RUSESC Typhoon, cel mai mare submarin construit ...

Submarinul rusesc Typhoon este cel mai mare submarin din lume, cu o lungime de peste 170 de metri si o latime de 23 de metri. Rechinul, cum este numit in Rusia, poate transporta 20 de rachete nucleare balistice. Pana in prezent, au fost construite doar sase astfel de submarine. Doar trei submarine au ramas intacte, insa au fost scoase din uz, datorita unui acord intre URSS si SUA, semnat de fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, conform publicatiei englihrussia. com. Submarinele .

CBRE: 2013, cel mai bun an din criza pentru inchirierile de birouri

Suprafata totala de birouri tranzactionata in Capitala este estimata sa ajunga la 240. 000 metri patrati pana la finalul acestui an, cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani, potrivit raportului CBRE despre piata spatiilor de birouri in.

Cine e Tottenham? Echipa care ia banii pentru cel mai mare transfer din fotbal al tuturor timpurilor

Gigi Becali s-a facut din nou de ras, miercuri, punand bete in roate la transferul lui Vlad Chiriches catre Tottenham cu o replica caracteristica: Eu sunt Becali. Cine e Tottenham?. Haideti sa vedem cine este Tottenham, clubul care in aceste zile tine alaturi de Real Madrid capul de afis al fotbalului, fiind la un pas de a face cel mai mare transfer din istorie.

Cel mai RAPID Lamborghini Gallardo din istorie: o ultima editie speciala!.

Lamborghini Gallardo se apropie tot mai mult de o iesire spectaculoasa de pe scena lumii auto, insa pana la inlocuirea sa cu un nou model, Gallardo a mai primit o ultima editie speciala. Squadra Corse se anunta a fi cel mai rapid Gallardo din istorie si va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt din aceasta toamna. Gallardo Squadra Corse este propulsat de acelasi V10 disponibil la editia Superleggera. Insa motorul, de 5,2 litri, cu 562 CP, poate propulsa masina pana .

Ritmul potential de evolutie a economiei Romaniei- aproximativ 2% an/an, cel mai redus nivel din perioada 1998- 2012 (studiu)

Ritmul potential de evolutie a economiei interne se situeaza in prezent la aproximativ 2% an/an, cel mai redus nivel din perioada 1998- 2012, se arata intr-o analiza economica a SSIF Broker. Pentru o analiza mai profunda a acestor rezultate voi distinge doua perioade: 2000- 2008 perioada primului ciclu de economie de piata de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial); respectiv 2009- 2012 perioada de la declansarea Marii Recesiuni pana in prezent). Cu alte cuvinte, in 2000- 2008, dinamica capitalului financiar nu a reusit sa antreneze capitalul uman si nici productivitatea totala a factorilor de productie. In ceea ce priveste a doua perioada, 2009- 2012, se poate observa o deteriorare a potentialului economic pe plan intern. Ritmul de evolutie a PIB potential s-a atenuat de la 4,5% an/an in 2008 la 2,3% an/an in 2009 si 2% an/an in perioada 2010- 2012, se mai arata in documentul citat. Vezi intreaga lucrare in atasament).

Top 5: Produsele care se vand cu cel mai mare adaos comercial

Producatorii si magazinele au propria politica de adaos comerical, insa anumite produse se diferentiaza si sunt comercializate la un pret semnificativ mai mare decat cel de productie. Business Insider a realizat o lista a produselor cel mai adesea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )