Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO. Aterizare fortata la Londra din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Aterizare fortata la Londra din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare

Boeing-ul 747 al companiei americane Virgin Atlantic a fost nevoit sa efectueze o aterizare fortata pe aeroportul londonez Gatwick din cauza unei defectiune la trenul de aterizare. Jumbo jet-ul urma sa ajunga in Las Vegas. La bordul avionului se aflau 462 de persoane, dar niciuna nu a fost ranita. continuă pe România Liberă

Franta: EasyJet a anulat 38 de zboruri din cauza unei greve a personalului de cabina

Compania britanica EasyJet, al doilea mare operator aerian low-cost din Europa, a anulat, vineri, 38 de zboruri dinspre si catre aeroporturile din Franta din cauza unei greve a personalului de cabina francez,.

Presedinta Argentinei, spitalizata din cauza unei fracturi la o glezna

Presedinta argentiniana Cristina Kirchner a suferit vineri o fractura la nivelul gleznei stangi si a fost spitalizata la Buenos Aires, a anuntat Guvernul. in urma unei contuzii la nivelul gleznei stangi,.

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare fortata la Londra

Un avion al companiei americane Virgin Atlantic a efectuat o aterizare fortata pe aeroportul Gatwick din apropiere de Londra, avand o defectiune la trenul de aterizare, relateaza Sky News. Avionul Boeing 747 al.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 17.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, urmatoarele trenuri sunt anulate:Luni, 29 decembrie: R 7574 Galati plecare 15.

CFR Calatori a anulat alte sase trenuri, din cauza ninsorii si viscolului

CFRCalatori anunta ca alte sase trenuri care ar fi trebuit sa mearga spre Galati, Slobozia, Urziceni, Galati si Bucuresti nu circula luni, din cauza ninsorii si viscolului. Trenurile care nu.

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

UPDATE. Alte 18 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

CIRCULATIA TRENURILOR LA ORA 15.00. Vezi lista trenurilor anulate din cauza vremii

UPDATE: CFR Calatori informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorablie, urmatoarele trenuri nu vor circula astazi: IR 1865 Iasi plecare 18. 30) - Galati IR 8153 Urziceni plecare 16.

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

UPDATE. Alte 12 trenuri, anulate, din cauza ninsorii

23 de trenuri cu rute spre Galati, Constanta si Bucuresti au fost anulate, din cauza vremii, informeaza CFR Calatori, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )