Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO ATP Cincinnati: Juan Martin Del Potro s-a calificat n optimi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Cincinnati: Juan Martin Del Potro s-a calificat n optimi

Argentinianul Juan Martin Del Potro 3 ATP), cap de serie numarul 4, si-a asigurat prezenta in optimile turneului Masters 1. 000 ATP de la Cincinnati, dupa o victorie in doua seturi in fata sud-coreeanului Hyeon Chung 25 ATP), scor 6-2, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Cincinnati: Roger Federer, debut cu dreptul la competitia din Ohio - Duel cu Leonardo Mayer n optimi

Dupa trei ani de absenta de la turneul Masters 1. 000 de la Cincinnati, Roger Federer 2 ATP) a revenit cu o victorie in fata germanului Peter Gojowczyk 47 ATP). Elvetianul a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile competitiei din Ohio, impunandu-se cu 6-4, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Debut cu victorii pentru Novak Djokovic si Stan Wawrinka - Andy Murray, nvins n primul tur de Lucas Pouille

Novak Djokovic 10 ATP) si Stan Wawrinka 151 ATP) au debutat cu dreptul la Masters-ul de la Cincinnati. Sarbul l-a invins pe americanul Steve Johnson 33 ATP), in timp ce jucatorul elvetian a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numarul 12. Aflat pe locul 375 mondial, Andy Murray a cedat in fata lui Lucas Pouille Franta, 17 ATP) si a parasit turneul american din prima runda. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Djokovic, Wawrinka si Dimitrov, calificati n optimi - Alexander Zverev, nvins de Robin Haase

Grigor Dimitrov favoritul numarul 5 si detinatorul trofeului), Novak Djokovic 10) sau Stan Wawrinka isi continua parcursul la Masters-ul de la Cincinnati, obtinand calificarea in faza optimilor. Alexander Zverev 3) a parasit competitia din Ohio inca din turul secund, fiind invins de olandezul Robin Haase 55 ATP). Germanul nu a reusit sa castige niciun meci pe tabloul principal de la Cincinnati, in patru participari. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Marius Copil, nvins n trei seturi de Marin Cilic

Parcursul lui Marius Copil 92 ATP) la Masters-ul de la Cincinnati a luat sfarsit in turul al doilea. Venit din calificari, Copil a cedat in fata croatului Marin Cilic 7 ATP), cap de serie numarul sapte, scor 6-7 4), 6-4, 6-4.

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi dupa ce l-a nvins pe Philipp Kohlschreiber

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul Philipp Kohlschreiber, cu 6-4, 6-2.

ATP Cincinnati: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, n sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, cu premii totale de 5,6 milioane de dolari.

VIDEO WTA Cincinnati: Sloane Stephens, Angelique Kerber si Caroline Garcia au parasit competitia n optimi

Seria eliminarilor-surpriza continua la turneul Premier 5 de la Cincinnati. Competitia din Ohio a ramas fara Sloane Stephens favorita 3), Angelique Kerber 4) si Caroline Garcia 6), cele trei jucatoare fiind invinse in faza optimilor. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate joi pe tabloul de simplu feminin de la Cincinnati.

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, nvinsa de Petra Kvitova n turul al doilea (Rezultatele zilei)

Aventura Serenei Williams 27 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a incheiat dupa doar doua meciuri, americanca fiind invinsa in turul secund de Petra Kvitova 6 WTA), favorita numarul 8. A fost 6-3, 2-6, 6-3 pentru jucatoarea din Cehia, dupa doua ore de joc. Au mai parasit deja competitia din Ohio si Daria Kasatkina favorita 12), Naomi Osaka 17) sau Victoria Azarenka.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )