Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) va juca in optimile de finala de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka 72 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata australiencei Ashleigh Barty, cap de serie numarul 18. Calificarea in optimile competitiei de la Melbourne este cea mai buna performanta in turneele de Grand Slam pentru japoneza in varsta de 20 de ani. continuă pe Hotnews

Australian Open: Naomi Osaka, adversara Simonei Halep in optimi - Victorie in doua seturi cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) va juca in optimile de finala de la Australian Open cu japoneza Naomi Osaka 72 WTA), invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata australiencei Ashleigh Barty, cap de serie numarul 18. Calificarea in optimile competitiei de la Melbourne este cea mai buna performanta in turneele de Grand Slam pentru japoneza in varsta de 20 de ani.

VIDEO As fi alergat dezbracata in jurul terenului! Declaratia care a starnit rumoare la Australian Open vine de la o posibila adversara a Simonei Halep

Australian Open este un spectacol total nu doar pe terenurile de tenis, ci si afara acestora, unde lucrurile par sa o ia adesea razna.

Australian Open (f): Lauren Davis, adversara Simonei Halep in turul al treilea, daca romanca va trece de Bouchard

Americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, s-a calificat in turul al treilea al Australian Open si o va intalni pe Simona Halep, locul I WTA, daca romanca va trece de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, in mansa a doua, potrivit news. ro.

Adversara Simonei Halep de la Melbourne e una dintre cele mai antipatizate tenismene in Romania

Eugenie Bouchard a facut un gest urat in 2015, fiind pusa la zid nu doar in Romania, ci si in intreaga lume. Canadianca va juca maine cu SImona Halep in turul al doilea la Australian Open.

Favoritele cap pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

Favoritele cad pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO FOTO Cum a trait Darren Cahill meciul Simonei Halep si ce a facut antrenorul australian din cauza tensiunii partidei jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat spectaculos in optimile de finala ale Australian Open, dupa un meci fabulos cum rar pot fi vazute la tenis.

VIDEO Australian Open (m): Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri de la Australian Open simplu masculin).

VIDEO Australian Open: Pictorul avanseaza in optimi - Roger Federer, victorie in trei seturi cu Richard Gasquet (Rezultatele zilei)

Roger Federer a castigat duelul backhand-urilor cu o mana din disputa cu Richard Gasquet, favoritul numarul doi obtinand calificarea in optimile de la Australian Open. Elvetianul a avut momente de tenis inaltator, pictorul desavarsindu-si opera dupa o ora si 59 de minute, scor 6-2, 7-5, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )