Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor. continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka se va disputa luni, fiind ultimul meci de pe Margaret Court Arena

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 71 WTA) urmand sa fie ultimul meci al zilei n. r. al patrulea) de pe Margaret Court Arena.

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT. La ce ora joaca Halep in optimi la Australian Open

SIMONA HALEP-NAOMI OSAKA ONLINE STREAM LIVE VIDEO STREAM EUROSPORT Meciul din optimile de finala ale Australian Open dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 72 WTA) a fost programat luni, de la 17:00, ora.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne, insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor. Se actualizeaza.

AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep, cea mai lunga partida a carierei. Meci dramatic cu Lauren Davis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

Asa am trait Halep cu Osaka in optimi la Australian Open

Simona Halep a jucat in optimi la Australian Open cu Naomi Osaka din Japonia, jucatoare de care a trecut in doua seturi. Click pentru imagini video live .

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka (de la ora 08:00)

Dupa un meci epuizant de trei ore si 45 de minute, pentru Simona Halep urmeaza duelul cu puternica Naomi Osaka 71 WTA, 1,80 metri) din optimile competitiei de la Melbourne. Halep a castigat cele doua dueluri de pana acum cu nipona, insa de fiecare data dupa set decisiv. Partida din turul patru de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. de la ora 08:00.

LIVE Text Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 0-0

Dupa un meci epuizant de trei ore si 45 de minute, pentru Simona Halep urmeaza duelul cu puternica Naomi Osaka 71 WTA, 1,80 metri) din optimile competitiei de la Melbourne. Halep a castigat cele doua dueluri de pana acum cu nipona, insa de fiecare data dupa set decisiv. Partida din turul patru de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. de la ora 08:00.

LIVE Halep cu Osaka in optimi la Australian Open

Simona Halep a ajuns in optimi la Australian Open si mai are nevoie de o singura victorie pentru egalarea celui mai bun rezultat al sau in Grand Slam-ul de la Antipozi. Click pentru imagini video live .

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Lauren Davis 4-6, 6-4, 15-13/ Thriller pe Rod Laver - Halep, calificare dramatica in optimi dupa ce a salvat trei mingi de meci

Cuvintele sunt greu de gasit dupa o noapte alba si dupa un asemenea meci nebun, regizat parca in studiourile de productie din Hollywood. Lauren Davis 76 WTA) a prins meciul carierei, insa Simona are marele merit de a fi ramas puternica din punct de vedere mental a gestionat perfect presiunea si a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11 in decisiv). Thriller-ul de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute !), scor 4-6, 6-4, 15-13, cu cele doua jucatoare chinuindu-se teribil din punct de vedere fizic. Simona se califica in optimi, insa acum recuperarea este exponentiala pentru liderul mondial in perspectiva urmatorului duel de la Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )