Libnet.ro
UNICEF

06:46

VIDEO Autoritatile din Buzau au in plan extinderea retelei de autobuze in alte 14 localitati

Adevărul Adevărul,
VIDEO Autoritatile din Buzau au in plan extinderea retelei de autobuze in alte 14 localitati

Creste numarul buzoienilor care vor putea ajunge din localitatile judetului pana in municipiul Buzau cu mijloacele de transport public in comun ale societatii Trans Bus. in acest scop, transportul public in comun din municipiul Buzau se modernizeaza. continuă pe Adevărul

Botez din Buzau, intrerupt de politisti. Nasul era Adi Minune, dar politia a avut un soc cand a aflat al cui e copilul

Un botez cu 250 de invitati a fost intrerupt in Buzau de organele de politie, la care nasul era nimeni altul decat Adi Minune. Politistilor nu le-a venit sa creada cine e tatal copilului. Botez intrerupt de politisti. Au fost socati cand au aflat al cui e copilul Politisti din Buzau au oprit petrecerea, care .

O cisterna cu 24 de tone de substante inflamabile s-a rasturnat la iesirea din Buzau. Traficul e in continuare blocat- UPDATE

O cisterna incarcata cu 24 de tone de substanta puternic volatila s-a rasturnat marti dimineata la iesirea din Buzau, traficul rutier fiind oprit. Sunt scurgeri pe carosabil, fiind risc ridicat de explozie.

Autoritatile din Madrid cer interventia armatei in lupta cu coronavirusul

Sefa regiunii Madrid a cerut, luni, ajutorul armatei in impunerea masurilor anti-coronavirus, in contextul in care numarul infectarilor cunoaste o crestere puternica in Spania iar autoritatile din capitala au impus carantinarea unor cartiere sarace, starnind proteste, scrie presa internationala.

Pesta porcina inchide o ferma din Buzau

Virusul peste porcine a ajuns din nou la Buzau. Desi in prezent nu era activ niciun focar intr-o exploatatie comerciala, au crescator de animale din Zarnesti a sesizat prezenta bolii in ferma sa. Din pacate, toti cei aproape 2000 de porci s-au imbolnavit motiv pentru care medicii veterinari au decis eutanasierea lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )