Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Avantaje unice pentru femeile care poarta burkini. Ce spune inventatorul costumului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Avantaje unice pentru femeile care poarta burkini. Ce spune inventatorul costumului

Portul burkini, modestul costum de plaja specific femeilor musulmane, a dat nastere mai multor reactii ostile in ultima luna, determinand interzicerea acestuia in mai multe localitati din Franta si Germania. Totusi, aceasta interdictie a fost suspendata de Consiliul de stat din Franta, cea mai inalta instanta administrativa a tarii. continuă pe Adevărul

VIDEO Avantajele unice ale femeilor care poarta burkini; Ce spune inventatorul costumului

Portul burkini, modestul costum de plaja specific femeilor musulmane, a dat nastere mai multor reactii ostile in ultima luna, determinand interzicerea acestuia in mai multe localitati din Franta sau Germania. Totusi, aceasta interdictie a fost suspendata de Consiliul de stat din Franta, cea mai inalta instanta administrativa a tarii.

Femeile care poarta burkini in Nisa sunt dezbracate de politisti

Mai multe fotografii publicate pe retelele de socializare arata ca politisti inarmati le cer femeilor care poarta costumul de baie de tip burkini pe plajele din Nisa sa se dezbrace. Actiunea are loc ca urmare a interzicerii burkini in acest oras din sud-estul Frantei, masura luata acum o saptamana, relateaza The Guardian.

Dupa controversata interzicere a purtarii de burkini, in Franta se cere o masura similara in cazul barbatilor supraponderali care poarta speedos (FOTO)

Dupa ce autoritatile din mai multe orase franceze au decis interzicerea purtarii de burkini, costumul de baie al femeilor musulmane, se cere acum o masura similara in ceea ce priveste purtarea de speedos.

O noua moda printre femeile care merg la piscina, in Germania: Tatuaje temporare, menite sa le protejeze de potentiale agresiuni sexuale (FOTO)

Cei care frecventeaza psicinele din Germania au observat recent un nou obicei in randul femeilor care merg sa se racoreasca la bazinele de inot. Acestea poarta pe brate niste tatuaje temporare me.

inchisoare pentru patronii care nu-si respecta angajatii

Ministerul Finantelor vrea ca patronii care nu platesc la timp impozitele si contributiile cu retinere la sursa pentru angajatii lor sa fie urmariti penal si chiar sa riste puscaria, potrivit Profit. ro. Initial,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )