Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Avion aterizat de urgenta la Viena dupa ce un roman a agresat o stewardesa. Reactia companiei Blue Air

Adevărul Adevărul,
VIDEO Avion aterizat de urgenta la Viena dupa ce un roman a agresat o stewardesa. Reactia companiei Blue Air

O aeronava Blue Air de pe ruta Bucuresti - Stuttgart a aterizat de urgenta la Viena, vineri dimineata, dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa. Compania a confirmat incidentul intr-un comunicat de presa. continuă pe Adevărul

Un avion a aterizat de urgenta in Austria, dupa ce un pasager roman a batut o stewardesa. Zborul se desfasura pe ruta Bucuresti-Stuttgart (VIDEO)

O cursa Blue Air pe ruta Bucuresti-Stuttgart a fost nevoita sa aterizeze de urgenta, vineri dimineata, la Viena, pentru ca un pasager roman batuse o stewardesa, potrivit digi24. ro. Un echipaj de de.

VIDEO Un avion Blue Air a aterizat de urgenta vineri dimineata la Viena, dupa ce un pasager roman a agresat o insotitoare de zbor

Un avion al companiei Blue Air care zbura pe ruta Bucuresti - Stuttgart a aterizat de urgenta azi-dimineata la Viena pentru ca un barbat roman a agresat o stewardesa. Pasagerul a fost retinut, iar acesta se afla in custodia autoritatilor austriece, potrivit unui comunicat de presa al companiei aeriene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )