Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Un avion care abia decolase din Los Angeles si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra unei scoli. Peste 30 de persoane s-au plans de probleme respiratorii sau de piele

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un avion care abia decolase din Los Angeles si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra unei scoli. Peste 30 de persoane s-au plans de probleme respiratorii sau de piele

Un Boeing al companiei americane Delta Air Lines, confruntat marti cu o problema tehnica la bord, si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra suburbiilor Los Angeles, afectand usor in jur de 20 de copii si peste zece adulti care se aflau in curtea unei scoli elementare, informeaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Un motan din Los Angeles s-a luat la bataie cu trei coioti si a reusit sa-i alunge din curtea stapanei sale

Un motan din California s-a luat la bataie cu trei coioti care intrasera in curtea stapanei sale, el reusind sa-i alunge pe intrusi, scriu ziarele americane.

Un avion Boeing si-a golit rezervoarele cu carburant peste o scoala (VIDEO)

Un avion Boeing al companiei americane Delta Airlines, ce a plecat de pe aeroportul din Los Angeles cu destinatia Shanghai, China, a avut probleme la un motor si si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra.

VIDEO NBA: Giannis Antetokounmpo (37 de puncte) si Kawhi Leonard (43 de puncte), performerii serii - Victorii pentru Milwaukee Bucks si Los Angeles Clippers

Kawhi Leonard a reusit 43 de puncte in mai putin de 30 de minute jucate, intrand astfel in istoria celor de la Los Angeles Clippers. Californienii au trecut, scor 128-103, de Cleveland Cavaliers in Staples Center. intr-o alta partida a zilei, Milwaukee Bucks a avut in Giannis Antetokounmpo 37-9-4) un adevarat lider. Gazdele au continuat seria victorioasa: 128-102 cu New York Knicks.

Max Neinfricatul! Un motan a alungat trei coioti din curtea stapanei sale (VIDEO)

Un motan din Los Angeles s-a luat la bataie cu trei coioti care intrasera in curtea stapanei sale si a reusit sa-i alunge. Lupta lui Max a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Nu mi-a.

VIDEO NBA: Campioana Toronto, ratare decisiva la ultima faza cu San Antonio; Denver, victorie cu Los Angeles Clippers

Toronto si San Antonio au oferit un meci pe cinste in Scotiabank Arena, in prezenta a 19. 800 de spectatori. Campioana en-titre din NBA a fost mai buna in primele doua sferturi, insa a platit tribut finalului mai slab de meci. Spurs s-a impus la limita, scor 105-104, Raptors ratand o aruncare de 3 puncte in chiar ultima secunda.

VIDEO NBA: Los Angeles Lakers, victorie fara LeBron James impotriva celor de la Oklahoma City Thunder (Rezultatele zilei)

Fara cele doua staruri pe teren, LeBron James si Anthony Davis, Lakers a reusit sa obtina o victorie entuziasmanta in fata celor de la Thunder, chiar in Chesapeake Energy Arena din Oklahoma, scor 125-110. Milwaukee Bucks a invins-o fara probleme pe Portland Trail Blazers, in timp ce Cleveland Cavaliers a reusit surpriza castigand in deplasarea de la Denver.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )