Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Barack Obama si-a gasit timp pentru o sedinta de fitness in timpul vizitei in Polonia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barack Obama si-a gasit timp pentru o sedinta de fitness in timpul vizitei in Polonia

Presedintele SUA, Barack Obama, a fost surprins la sala de fitness a unui hotel de cinci stele din Varsovia, in Polonia, in timp ce isi exersa muschii, scrie New York Post. continuă pe Hotnews

VIDEO Barack Obama: Liderii trebuie sa lupte impotriva coruptiei, nu sa fure de la cetateni/ Romania nu va fi niciodata singura!

Presedintele american Barack Obama a aratat miercuri, intr-un discurs sustinut la Varsovia, ca Statele Unite nu isi vor abandona aliatii, subliniind faptul ca Romania, Polonia, Lituania si Letonia nu vor fi niciodata singure, navele NATO din Marea Neagra si Marea Baltica, avioanele NATO de deasupra Balticii si fortele de pe solul polonez fiind dovezi ale angajamentului asumat de americani. Liderul de la Casa Alba a invocat o raspundere reciproca reamintind partenerilor europeni ca asa cum SUA isi mareste efectivele si atasamentul, asa trebuie sa faca si alti aliati. HotNews. ro a transmis LIVETEXT principalele declaratii ale liderului de la Casa Alba.

Barack Obama, filmat in timp ce facea exercitii intr-o sala de fitness din Varsovia (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a fost filmat in timp ce facea exercitii in sala de fitness a hotelului din Varsovia unde a fost cazat. Clipul a fost realizat cu telefonul mobil de un client al aceluiasi hotel.

Imagini de la intalnirea presedintelui Basescu cu Barack Obama la Varsovia (FOTO si VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se afla marti dupa-amiaza la o intalnire la Varsovia la care participa si presedintele Statelor Unite ale Americii,Barack Obama. La reuniunea de la Palatul.

Barack Obama, la Varsovia: Polonia, Lituania, Letonia, Romania nu vor fi singure. Suntem impreuna acum si intotdeauna (VIDEO)

Romania, Polonia, Lituania sau Letonia nu vor fi singure, a dat asigurari presedintele american Barack Obama, de la Varsovia. Condamnand agresiunea Rusiei in Ucraina, liderul de la Casa Alba a declarat ca.

VIDEO FOTOGALERIE Au aparut primele imagini de la intalnirea lui Traian Basescu cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu a participat marti, la Varsovia, la un dineu de lucru oferit de presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si de presedintele Republicii Polone, domnul Bronislaw Komorowski.

Barack Obama, plan de securitate pentru Europa de Est

Presedintele american Barack Obama, a propus, marti, prezent la Varsovia in cadrul unui turneu european, alocarea sumei de un miliard de dolari pentru a asigura securitatea in Europa de Est. Planul de securitate presupune dislocarea de noi forte.

Barack Obama propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate in Europa de Est

Presedintele american, Barack Obama, propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate in Europa de Est, relateaza AFP. Acesta a propus un miliard de dolari pentru dislocarea de noi forte americane,.

UPDATE Barack Obama propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate a tarilor din Europa de Est care nu sunt membre NATO, inclusiv Moldova

Presedintele american Barack Obama a propus marti, la Varsovia, sa aloce pana la un miliard de euro pentru a amplasa noi forte americane, terestre, aeriene si navale, in Europa de Est, pe fondul crizei din Ucraina, scrie AFP.

Barack Obama se intalneste cu Petro Porosenko la Varsovia

Presedintele american Barack Obama se va intalni miercuri pe presedintele ales ucrainean, prooccidentalul Petro Porosenko, dupa ce a propus marti alocarea sumei de un miliard de dolari pentru securitate in Europa.

Barack Obama ia masuri. PLANUL care va proteja Europa de Est si COSTURILE sale uriase

Presedintele american, Barack Obama, a propus, marti, la Varsovia un miliard de dolari pentru dislocarea de noi forte americane, terestre, aeriene si navale, in Europa de Est, preocupata de criza ucraineana. Ace.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )