Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Un barbat care a salvat trei oameni implicati intr-un accident rutier le-a cerut bani la final. Da-mi 10 lei!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un barbat care a salvat trei oameni implicati intr-un accident rutier le-a cerut bani la final. Da-mi 10 lei!

Sapte persoane din Bistrita au fost implicate intr-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de orasul Gherla. Un barbat care locuieste in apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei barbati sa iasa din masina avariata, dupa care le-a cerut bani. continuă pe Adevărul

VIDEO Un roman care a salvat trei oameni implicati intr-un accident rutier le-a cerut bani la final. Da-mi 10 lei!

Sapte persoane din Bistrita au fost implicate intr-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de orasul Gherla. Un barbat care locuieste in apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei barbati sa iasa din masina avariata, dupa care le-a cerut bani.

Un roman care a salvat trei oameni implicati intr-un accident le-a cerut bani la final: Da-mi macar 10 lei! (VIDEO)

Sapte persoane din Bistrita au fost implicate intr-un accident produs pe centura ocolitoare a orasului Gherla. Un barbat care locuia in apropiere a ajutat trei barbati sa iasa din masina avariata.

Constanta: Doi tineri au prins un barbat care smulsese poseta unei femei si l-au imobilizat pana a venit politia

Doi tineri au prins un barbat care i-a smuls poseta unei femei care dorea sa intre intr-un bloc din Constanta, acestia au fugit dupa el si l-au imobilizat pana la sosirea politistilor. Agresorul a spus ca a recurs la acest gest pentru ca ar fi avut nevoie de bani, transmite news. ro.

Eroii Zilei: Au salvat un barbat care ardea de viu

Cinci tineri, elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi din Falticeni, au devenit eroii unui barbat caruia i-au salvat viata. in timp ce erau in masina, acestia au observat pe marginea.

VIDEO Barbat de etnie roma, dus cu forta la biserica si pus sa jure ca nu a intretinut relatii sexuale cu nora sa. Reactia Bisericii

Scene halucinante petrecute intr-o biserica ortodoxa din Romania. Un barbat de etnie roma a fost pus sa jure cu mana pe Biblie ca nu a intretinut relatii sexuale cu nora sa. Romii injura, de fata cu preotul, care il invata pe inculpat cum sa jure.

VIDEO Barbat de etnie roma, dus cu forta la biserica si pus sa jure ca n-a intretinut relatii sexuale cu nora sa. Reactia oficialilor Bisericii Ortodoxe

Un barbat de etnie roma a fost pus sa jure cu mana pe Biblie, intr-o biserica ortodoxa din judetul Timis, ca nu a intretinut relatii sexuale cu nora sa. Romii injura, de fata cu preotul, care ulterior il invata pe invinuit juramantul.

Trucul simplu la care 90% din oameni nu stiu raspunsul. Cum construiesti un patrat mutand un singur bat de chibrit

Cum ai putea sa construiesti un patrat miscand un singur bat de chibrit intr-un aranjament care presupune pozitionarea a patru bete sub forma de plus? 90% din oameni nu stiu raspunsul la acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )