Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Barbatul care vrea sa fie filmat non-stop pentru a dovedi ca intimitatea este inutila

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbatul care vrea sa fie filmat non-stop pentru a dovedi ca intimitatea este inutila

Un american este decis sa se lase inregistrat 24 de ore din 24, sperand ca asa ii va convinge si pe altii ca intimitatea este inutila, potrivit Engadget. continuă pe Adevărul

VIDEO Barbatul care si-a batut crunt tatal si a injunghiat un tanar pe strada este fost arbitru de fotbal

Florin Ghitulescu, in varsta de 30 de ani, din Craiova, este un fost arbitru de fotbal, a fugit de doua ori din Spitalul de Neuropshiatrie si era cunoscut de medici un pacient agresiv. Barbatul si-a batut aseara crunt tatal si a injunghiat un tanar pe strada.

Qalendra este produsul romanesc care vrea sa schimbe turismul digital

Cat de usor iti gasesti destinatia de vacanta? O companie romaneasca vrea sa schimbe modul cum calatorim, prin orientarea catre lucrurile pe care le facem in vacanta si nu pe statul degeaba. Qalendra arata cum tehnologia poate sa ne influenteze viata in bine. Cristian Munteanu a fost invitatul Adevarul Live, joi de la ora 15. El a fondat Qalendra la finalul lui 2013. Povestea lui pare scoasa din cartile de antreprenoriat curajos. A fost directorul in Romania a companiei TBWA, [].

Google, obligata sa monteze volan si pedale pe masinile autonome cu care vrea sa faca teste in California

Google incepe in septembrie sa testeze pe cateva drumuri cu circuit inchis micul sau prototip de masina capabila sa se conduca singura, insa va trebui sa-i monteze volan si pedale, conform noilor reguli din California, scrie CNET. Micul prototip prezentat recent de Google are doar doua locuri, viteza maxima limitata la 40 km/h si a fost prezentat fara volan si pedale, ci doar cu butoane care sa controleze partea software.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )