Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Barcelona - Celta Vigo 5-0/ Din nou pe prima pozitie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barcelona - Celta Vigo 5-0/ Din nou pe prima pozitie

FC Barcelona a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Primera Division, dupa succesul categoric, scor 5-0, reusit in meciul cu Celta Vigo etapa XXVI). Catalanii au un avans de un punct fata de Real Madrid a doua clasata), insa albii au si o partida mai putin disputata. continuă pe Hotnews

Francois Hollande ii raspunde din nou lui Donald Trump, care a criticat capitala Frantei, ca lumea iubeste Parisul

Presedintele francez Francois Hollande i-a raspuns din nou, sambata, omologului sau american Donald Trump, dupa ce acesta a criticat capitala franceza, dand asigurari ca lumea iubeste Parisul si ca nimeni nu o poate decuraja sa.

VIDEO Barcelona si Real Madrid merg cap la cap in Spania. Victorii la scor pentru cele doua mari rivale

FC Barcelona si Real Madrid sunt despartite de un punct in fruntea clasamentului din Spania cu 12 etape inainte de final.

Gigi Becali se ia din nou de Mihai Stoica dupa insuccesul Stelei de sambata: Meme daca s-a imbatat, nu e in regula. Spui de branza, faci si misto. De ce nu recunosti?

Steaua a facut un nou pas gresit in campionat sambata seara remizand 1-1 acasa cu ultima clasata, ASA Tg. Mures. Dupa acest insucces, Viitorul Constanta poate profita si sa se departeze la.

Banda de romani din Spania loveste din nou: Au pagubit un alt restaurant cu 10.000 euro, dupa ce au petrecut si au plecat fara sa plateasca

Cei 120 de romani care au pagubit un restaurant din Spania, mintind ca sarbatoresc din nou, au mai comis si alte inselatorii in zona, scrie Digi 24. Astfel, au produs o paguba de 10. 000 euro unui alt restaurant din Ponfferada, in luna februarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )