Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Bataie intre doua eleve din Baia Mare. Cum si-a sarbatorit victoria adolescenta care a provocat scandalul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Bataie intre doua eleve din Baia Mare. Cum si-a sarbatorit victoria adolescenta care a provocat scandalul

Doua adolescente din Baia Mare, eleve la doua scoli diferite, s-au luat la bataie in vazul colegilor de clasa. Altercatia a avut loc in Parcul Mara, la o distanta de aproximativ 100 de metri de cele doua colegii unde invatau fetele. Se pare ca motivul scandalului a fost un baiat. continuă pe Adevărul

Bataie intre doua adolescente, la Baia Mare. Cum si-a sarbatorit victoria eleva care a provocat scandalul

Doua adolescente din Baia Mare, eleve la doua scoli diferite, s-au luat la bataie in vazul colegilor de clasa. Altercatia a avut loc in Parcul Mara, la o distanta de aproximativ 100 de metri de cele doua.

VIDEO Tanar filmat urinand pe statuia lui Gheorghe Sincai din Baia Mare. Asistati la un moment memorabil!

Trei tineri cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani au fost amendati de catre politisti, dupa ce au fost filmati vandalizand statuia lui Gheorghe Sincai din Baia Mare. in timp ce unul urina pe soclu, al doilea s-a urcat pe bustul marelui scriitor roman, iar cel de-al treilea a filmat intreaga scena.

Produs periculos folosit pentru deratizarea animalelor, confiscat de politisti de la o firma din Baia Mare

Patronul unei firme de deratizare din Baia Mare s-a ales cu dosar penal dupa ce oamenii legii si inspectorii de sanatate au descoperit in gestiunea societatii un recipient care continea un produs periculos folosit pentru deparazitarea animalelor. Mai mult, substanta era expirata din anul 2006.

Caz HALUCINANT in Baia Mare! Doua eleve s-au batut intr-un parc din oras. Motivul te va lasa masca...

Doua eleve de liceu, din Baia Mare, s-au batut miercuri sub ochii a zeci de colegi, intr-un parc din oras.

CLIPE DE GROAZA in fata sectiei de votare! MOMENTUL in care o fata de 17 ani a fost RAPITA si BAGATA CU FORTA in masina (VIDEO)

Clipe de panica la o sectie de votare din Baia Mare! BLESTEM LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! IULIA ALBU SI CATALIN BOTEZATU AU PATIT-O! FANII SUNT iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) Mai multi oameni au.

VIDEO Explozie puternica intr-un cartier din Satu Mare. Patru victime si zeci de persoane evacuate

O explozie a avut loc miercuri, 27 noiembrie, in incinta unui apartament situat intr-un imobil de pe bulevardul Closca din Satu Mare. in urma incidentului, patru persoane au fost ranite si alte 25 evacuate.

Ludovic Orban face anuntul: Abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare al PNL. Asta vom face si Asta e.

Tanara din Romania, dublu medaliata cu aur la Jocurile Latino-Americane ale Politistilor si Pompierilor

Romania a inregistrat un succes rasunator la Jocurile Latino-Americane ale Politistilor si Pompierilor. Politista Laura Augustin, legitimata ca sportiv la CSM Baia Mare, a obtinut doua medalii de aur la competitia care a avut loc in perioada 17-23 noiembrie, in Ciudad de Mexico Mexic).

Treisprezece militari francezi au murit in urma unei coliziuni intre doua elicoptere

Treisprezece militari francezi din cadrul Fortei Barkhane au murit in Mali, intr-o coliziune accidentala intre doua elicoptere, in timpul unei operatiuni de lupta impotriva jihadistilor, a anuntat marti Palatul Elysee, relateaza AFP.

MedLife investeste 1,5 milioane de euro in cea de-a doua hyperclinica din Galati

Sistemul Medical MedLife continua planurile de extindere si deschide a doua hyperclinica in Galati, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )