Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO BMW i8 in 4 clipuri explicative care arata cum au creat germanii unul dintre cei mai avansati hibrizi din lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO BMW i8 in 4 clipuri explicative care arata cum au creat germanii unul dintre cei mai avansati hibrizi din lume

Lansarea hibridului BMW i8 a intrat in linie dreapta si producatorul auto german dezvaluie tot mai mult din ceea ce pare ca va fi una dintre cele mai perfomante si mai eficiente masini hibride din lume. BMW i8 ar fi meritat toate superlativele, insa pe piata mai exista si Porsche 918 Spyder, care poarta deocamdata trofeul pentru cel mai performant si avansat astfel de automobil, avand insa si un pret de cateva ori mai mare decat al BMW-ului. continuă pe Hotnews

VIDEO BMW i8 in 4 clipuri explicative ce arata cum au creat germanii unul dintre cei mai avansati hibrizi din lume

Lansarea hibridului BMW i8 a intrat in linie dreapta si producatorul auto german dezvaluie tot mai mult din ceea ce pare ca va fi una dintre cele mai perfomante si mai eficiente masini hibride din lume. BMW i8 ar fi meritat toate superlativele, insa pe piata mai exista si Porsche 918 Spyder, care poarta deocamdata trofeul pentru cel mai performant si avansat astfel de automobil, avand insa si un pret de cateva ori mai mare decat al BMW-ului.

CES 2014: Razer: Project Christine Un PC complet modular care arata incredibil de bine

Razer este pus pe lucruri interesante, iar Project Christine este un sistem desktop, complet modular, care arata intr-un mare fel. Informatia a aparut acum cateva minute, pe pagina oficiala a companiei, si am fost atras ingeniozitatea acestui proiect. Project Christine de la Razer, prezinta un PC, complet modular din toate punctele de vedere, cu toate componentele si elementele instalate separat, cu surse dedicate de racire. Razer a avut intotdeauna idei interesante, in ultima vreme observ ca vine cu unele concepte [].

Semne care arata ca suferi de o tulburare alimentara.

Tulburarile alimentare sunt mai raspandite decat avem multi dintre noi impresia, gravitatea lor variind de la persoana la persoana. O persoana care sufera de o tulburare alimentare poate fie sa manance in mod excesiv, fie sa se infometeze, oscilatiile in greutatea corporala fiind un prim semn al unei astfel de afectiuni. Nu doar anorexia si bulimia sunt tulburari alimentare, in aceasta cateogie intrand si mancatul haotic, obicei de care sufera numeroase femei, indiferent de varsta. Citeste .

VIDEO Traian Basescu, despre cel care ar putea sa ii preia mandatul: Daca voi nominaliza pe cineva, o voi face dupa europarlamentare

Presedintele Traian Basescu a spus, raspunzand unei intrebari adresate in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, ca va nominaliza persoana pe care o vede capabila sa continue mandatul sau dupa alegerile europarlamentare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )