Libnet.ro
UNICEF

15:01

VIDEO Un braconier din SUA, condamnat sa se uite la Bambi cel putin o data pe luna, timp de un an ct va sta n nchisoare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un braconier din SUA, condamnat sa se uite la Bambi cel putin o data pe luna, timp de un an ct va sta n nchisoare

Un braconier din Missouri a fost condamnat de un judecator la un an de inchisoare si la vizionarea filmului de desene animate Bambi drept pedeapsa pentru uciderea ilegala a mai multor caprioare, relateaza BBC News. Vanatorul David Berry Jr trebuie sa vizioneze filmul cel putin o data pe luna timp de un an de zile, cat va fi inchis. continuă pe Hotnews

Justitia CANDIDA: Un braconier a fost condamnat sa se uite la BAMBI de cel putin 12 ori

David Berry Jr, un braconier din statul american Missouri, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru uciderea a sute de caprioare. Cat va sta dupa gratii, el va trebui sa vada filmul Bambi cel putin o.

DE NECREZUT! Un braconier a primit ca pedeapsa vizionarea filmului Bambi

Un barbat din SUA este obligat de judecator sa vizioneze, cel putin o data pe luna, in spatele gratiilor, filmul animat Bambi. Decizia a fost luata dupa ce barbatul a vanat ilegal sute de.

Instagram s-a dovedit a fi pentru rusi o arma de propaganda mai puternica dect Facebook n ncercarea de a influenta alegerile din SUA

Instagram a avut un rol mult mai mare in tentativa Rusiei de a manipula alegerile SUA din 2016, arata un raport comandat de Senatul american. in SUA este investigata operatiunea de propaganda cibernetica prin care Rusia a vrut sa influenteze alegerile, iar surpriza din raport este ca pe Instagram au fost mult mai multe interactiuni decat pe Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )