Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Brazilia a castigat Copa America (3-1 in finala cu Peru)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Brazilia a castigat Copa America (3-1 in finala cu Peru)

Brazilia a castigat a noua oara Copa America, prima data din 2007, dupa ce a invins, duminica, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 2-1), reprezentativa statului Peru. continuă pe Hotnews

Pana la capat! Brazilia a castigat Copa America

Nationala Brazilie a respectat calculele hartiei si a invins Peru in finala Copei America de pe Maracana din Rio de Janeiro.

Copa America: Messi nu a participat la decernarea medaliilor de bronz si a criticat dur arbitrajul: Nu trebuie sa facem parte din aceasta coruptie

Atacantul Lionel Messi nu a participat, sambata, la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, dupa finala mica, Argentina - Chile, scor 2-1. Zgarcit in declaratii si fara sa spuna lucruri deosebite de obicei la interviurile dupa meciuri, Messi s-a dezlantuit la adresa arbitrajelor care, crede el, au favorizat gazda competitiei, Brazilia.

FOTO Imaginea durerii: Cum a fost surprins Gabriel Jesus in vestiar dupa ce a fost eliminat in finala de la Copa America

Nationala Braziliei a castigat Copa America, insa unul dintre jucatorii lui Tite a parasit terenul plangand de nervi.

VIDEO Argentina, locul 3 la Copa America (2-1 cu Chile) Lionel Messi si Gary Medel au fost eliminati in minutul 37

Argentina a incheiat Copa America pe locul trei, dupa ce a invins-o in finala mica pe Chile, scor 2-1, pe Arena Corinthians din Sao Paolo. Cel mai controversat moment al partidei s-a petrecut in minutul 37, cand Lionel Messi si Gary Medel au primit cartonas rosu.

Scandal imens la Copa America! Messi nu a venit la premiere: Coruptie! Oficialii Conmebol contraataca: Inacceptabil

Atacantul Lionel Messi nu a participat, sambata, la festivitatea de premiere de la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, dupa finala mica, Argentina - Chile, scor 2-1.

Brazilia a castigat pentru a noua oara Copa America

Brazilia s-a impus cu 3-1 in finala Copa America, jucata pe teren propriu, contra nationalei statului Peru si a castigat din nou trofeul.

Dani Alves, Brazilia: Nu sunt de acord cu Messi, care spune ca turneul Copa America a fost cumparat

Dani Alves, capitanul nationalei Braziliei, a vorbit despre declaratia fostului coleg de la Barcelona, Lionel Messi, dupa victoria in fata selectionatei Peru, scor 3-1, din finala Copa America.

Brazilia isi flutura cupa in fata lui Messi: Reactii virulente din tabara Selecao dupa triumful din Copa America

Cand l-a avut pe Neymar pe teren, Brazilia a dezamagit, castigand doar niste competitii de mana a doua si anume Cupa Confederatiilor 2013 si aurul la Jocurile Olimpice din 2016. Acum, cand starul lui PSG a ratat Copa America 2019, Selecao a triumfat!.

Argentina, locul trei la Copa America. Messi a fost eliminat!

Echipa Argentinei a obtinut locul trei la editia din acest an a Copa America dupa ce a trecut de Chile, formatia in fata careia pierduse la 11 metri ultimele doua finale.

Argentina a cucerit bronzul la Copa America

Selectionata de fotbal a Argentinei s-a clasat pe locul al treilea la Copa America 2019, dupa ce a r.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )