Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Bun la casa omului - Ce face Novak Djokovic cand incepe sa ploua la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bun la casa omului - Ce face Novak Djokovic cand incepe sa ploua la Roland Garros

Novak Djokovic nu a avut vreo emotie in meciul cu Daniel Galan, sarbul obtinand calificarea in optimi la pas a cedat doar 5 gameuri). Cel mai atractiv moment al partidei a venit in momentul in care a inceput sa ploua, iar organizatorii au fost nevoiti sa refaca terenul de joc. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas, in turul trei Denis Shapovalov a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Favoritii nu au avut probleme, joi, in turul doi de la Roland Garros. Novak Djokovic 1), Stefanos Tsitsipas 5), Matteo Berrettini 7), Roberto Bautista 10), Andrey Rublev 13), Karen Khachanov 15) si Grigor Dimitrov 18) au obtinut calificarea in turul urmator. Denis Shapovalov cap de serie nr. 9) este cel mai important jucator care a parasit competitia.

Novak Djokovic vrea sa schimbe regulamentul - Pe cine vrea sa elimine din tenis dupa incidentul de la US Open

Novak Djokovic este de parere ca lucrurile trebuie sa tina pasul cu tehnologia si in tenisul de camp, iar in acest sens liderul mondial le propune conducatorilor sportului alb sa se foloseasca mult mai mult de hawk-eye.

Nu mai face aceasta greseala cand mananci. La ce te expui daca faci asta

Nu este bine sa faci aceasta greseala atunci cand mananci. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca mancatul pe graba favorizeaza ingrasarea si atrage cu sine mai multe boli grave. Greseala pe care o facem atunci cand mancam. Cum trebuie sa mananci ca sa fii fericit Cei care vor sa slabeasca, dar cei care nu vor, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )