Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Calatorie in timp intr-un metrou din New York

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Calatorie in timp intr-un metrou din New York

Un barbat intra in metrou si anunta ca strange fonduri pentru a construi masina timpului. La urmatoarea statie intra in conflict cu versiunea sa din viitor care incearca sa ii distruga planul, anuntand ca masina timpului va cauza sfarsitul lumii. Intre timp alte persoane venite din viitor socheaza calatorii. Nu este vorba despre scenariul unui film SF, ci despre o farsa reusita facuta de patru perechi de gemeni intr-un metrou din New York. continuă pe Hotnews

Un barbat a detonat o incarcatura explozibila intr-o patiserie din Belgrad

Un barbat s-a aruncat in aer luni intr-o patiserie din centrul capitalei sarbe Belgrad, a anuntat politia, informeaza AFP.

Situatie incredibila intr-un internat din Satu Mare. O eleva a fost uitata acolo

Situatie incredibila intr-un internat din municipiul Satu Mare. O eleva de 17 ani a fost uitata de pedagogi in internatul Colegiului Ham Janos. Eleva a venit vineri de la.

Politician roman, la un pas de tragedie: Am trecut pe langa statia de metrou din Bruxelles, imediat dupa explozie

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a spus, marti, dupa atentatele teroriste de la Bruxelles, ca el a trecut pe langa statia de metrou de unde a avut loc atacul la numai cateva minute.

Un barbat s-a spanzurat intr-un hotel din Iasi

Un barbat cazat la Hotelul Moldova s-a spanzurat, sambata, chiar intr-una dintre camere, potrivit bzi. ro. Una dintre cameriste a facut descoperirea macabra si a anuntat autoritatile. La fata locului a ajuns un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )