Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un camion imbracat in chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iasi de o asociatie care ii cere demisia din functia de rector ministrului Justitiei

Actiune de protest inedita, in Iasi, organizata de catre membrii asociatiei Reset. Acestia se deplaseaza in diverse cartiere ale Iasului cu un camion pe care apare un afis cu chipul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar si mesajul Mi-e rusine cu rectorul Toader. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader explica de ce le-a retras acreditarile celor de la Pro Tv (Ovidiu Oanta) si Realitatea TV (Ionela Arcanu)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precizeaza, vineri seara, pe Facebook, referitor la scandalul acreditarilor de la minister, ca un post tv nu isi exercita libertatea de informare doar prin intermediul cuiva care nu intelege sa respecte regulile minimale. O simpla precizare ! Un post tv nu isi exercita libertatea de informare doar prin intermediul cuiva care [] .

Tudorel Toader, criticat de OSCE dupa refuzul de a acredita doi jurnalisti la Ministerul Justitiei

Ministrul Tudorel Toader, a fost criticat de la varful OSCE, Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa, dupa ce saptamana trecuta a refuzat acreditarea pe langa institutia pe care o conduce a unor jurnalisti critici la adresa.

Augustin Lazar, raspuns DUR pentru Tudorel Toader cu privire la OUG pe CODURILE PENALE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a transmis, marti, un mesaj ferm ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la OUG pe Codurile Penale. Am primit si noi acest proiect, care este supus.

DRAGNEA: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar liderul PSD spune ca trebuie mai astepte.

Dragnea: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu Tudorel Toader, eu zic sa mai asteptam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar ca el zice sa mai astepte.

Dragnea, despre remanierea lui Tudorel Toader: Exista nemultumiri serioase in partid in legatura cu domnul ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a afirmat in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca exista in partid nemultumiri serioase fata de activitatea ministrului Justitiei, Tudorel Toader,.

Dragnea, despre situatia lui Tudorel Toader: Remanierea nu este un risc pentru cineva. Nu am discutat dintr-un singur motiv. E ziua lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca in sedinta Comitetului Executiv National al partidului nu s-a discutat despre situatia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, deoarece este ziua de nastere a .

OUG CU DEDICATIE Tudorel Toader pregateste albirea lui Liviu Dragnea

Tudorel Toader se supune din nou dorintelor liderilor social-democrati. Zilele trecute, ministrul Justitiei, inainte de a intra in concediu, a trimis spre avizare un proiect de ordonanta de urgenta menit sa schimbe situatia penala a lui Liviu Dragnea.

DOCUMENT Tudorel Toader vine cu o noua Ordonanta care arunca in aer Justitia. Dosarele de terorism, trafic de persoane sau de droguri, dinamitate

Amenintat cu remanierea, Tudorel Toader a trimis la CSM pentru avizare Ordonantele de Urgenta cerute de partid care trebuie sa modifice Codul Penal si de Procedura Penala. Daca propunerile vor primi verde de la guvern, toate sentintele definitive ale completurilor de 5 judecatori vor putea fi contestate, iar inculpatii acuzati ca in urma unui abuz in serviciu au obtinut pentru ei un folos necuvenit vor scapa.

Traian Basescu: Tudorel Toader nu poate sa vina cu ce a cerut PSD ca sa-i rezolve problema lui Dragnea. Nu se poate!

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu poate da ordonanta de urgenta pe justitie, ceruta de PSD, pentru ca aceasta ar incalca o decizie a Curtii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )