Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Candidatul neobisnuit din Statele Unite. La 14 ani, Ethan Sonneborn este in cursa pentru un post de guvernator

Adevărul Adevărul,
VIDEO Candidatul neobisnuit din Statele Unite. La 14 ani, Ethan Sonneborn este in cursa pentru un post de guvernator

La 14 ani, Ethan Sonneborn nu este interesat de jocuri, fete sau retele de socializare, asa cum sunt alti adolescenti de varsta lui. Ambitios din fire, candideaza la postul de guvernator in statul sau natal, Vermont. continuă pe Adevărul

VIDEO Candidatul neobisnuit. La 14 ani, Ethan Sonneborn este in cursa pentru un post de guvernator

La 14 ani, Ethan Sonneborn nu este interesat de jocuri, fete sau retele de socializare, asa cum sunt alti adolescenti de varsta lui. Ambitios din fire, candideaza la postul de guvernator in statul sau natal, Vermont.

VIDEO Statele Unite: Dupa ce si-a snopit in bataie sotia si a stat o noapte in arest, un barbat a furat un avion si l-a izbit in propria casa

Arestat pentru violenta domestica si eliberat pe cautiune, un barbat din Utah a furat un avion si l-a izbit in casa in care locuia cu sotia sa.

VIDEO Avion de pasageri furat, prabusit in Seattle, Statele Unite ale Americii

Un avion de pasageri al Alaska Airlines, furat de un angajat al companiei, s-a prabusit linga Seatle, in Statele Unite ale Americii.

VIDEO Avion de pasageri furat, prabusit in Seattle, Statele Unite ale Americii. Doua avioane militare l-au escortat in timpul zborului care a durat o ora

Un avion de pasageri al Alaska Airlines, furat de un angajat al companiei, s-a prabusit langa Seatle, in Statele Unite ale Americii.

Accident oribil in Statele Unite! Un copil a fost stropit cu acetona si apoi i s-a dat foc

Un baiat de 7 ani din Missouri, SUA a ramas cu deformitati , dupa ce un alt copil l-a umplut de acetona siapoi i-a dat foc, potrivit autoritatiilor. Mama victimei, Ashley Lyons, a declarat ca atacul.

Ministrul iranian de Externe: Nu va exista nicio intalnire intre Iran si Statele Unite

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a exclus sambata o intalnire intre iranieni si americani dupa reintroducerea sanctiunilor de catre Statele Unite contra Teheranului, informeaza AFP.

Au fost prinsi hackerii care au spart site-ul PSD: sunt doi adolescenti, iar cel mai mic are 14 ani

Procurorii DIICOT Ploiesti au anuntat ca au identificat doi tineri cu varste sub 18 ani care ar fi spart mai multe site-uri, printre care si site-ul PSD.

Imaginile protestului din Piata Victoriei preluate de un faimos rapper american

Imaginile din PiataVictoriei au atras atentia atat presei starine, cat si a artisilor din Statele Unite. Faimosul rapper american Snoop Dog a postat pe contul sau de Instagram un videoclip de la.

Un ziar american cere sanctiuni mpotriva politicienilor corupti din Romnia si sugereaza ca ar fi sub influenta lui Putin

Tom Rogan, unul dintre cei mai cunoscuti analisti de orientare conservatoare din Statele Unite, sugereaza ca Romania ar trebui sanctionata, la fel ca Rusia, din cauza politicienilor corupti. Tom Rogan, care a fost analist pentru BBC, Sky News, CNN si Guardian, printre altele, sustine in cel mai recent editorial al sau publicat in saptamanalul conservator Washington Examiner ca SUA ar trebui sa aplice sanctiuni Romaniei. Time to clean up Romania with sanctions and hurt Putins influence, too), este titlul ales de jurnalistul american - E vremea sa face curat in Romania cu sanctiuni si sa lovim si in influenta unui Putin).

Metoda Lover Boy, din nou la moda in Vrancea. Un tanar a fost arestat dupa ce a exploatat sexual o copila de 14 ani

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea si procurorii D. Vrancea au efectuat, luni, 13 august, doua perchezitii domiciliare in orasul Marasesti, la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunii de trafic de minori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )