Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO. Cantareata Ami lanseaza videoclipul piesei Deja vu.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cantareata Ami lanseaza videoclipul piesei Deja vu.

Cantareata Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa Deja Vu, realizata in colaborare cu Grasu XXL. In noul videoclip al artistei apar doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, cunoscuti de la emisiunea Dansez pentru tine si de la scoala de dans Moty Dance Studio. Luiza si Istvan prezinta prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa euro156;Deja vu: pasiune, ura, gelozie, . continuă pe România Liberă

HOT! Viky Red si Ellie White lanseaza videoclipul piesei Vanzator de lumina!

Viky Red si Ellie White lanseaza videoclipulVanzator de lumina. Piesa a fost supranumita Imnul indragostitilor si a intrat deja in topuri. Videoclipul a fost regizat de catre Khaled Mokhtar, cel care a castigat de curand categoria Inovatia anului la YouTube Music Awards 2013. Video-ul ii prezinta pe Viky Red si Ellie White intr-un cadru de .

HOT! K-Girls lanseaza videoclipul piesei Fly High!

Produsa de B. si Real Men, Fly High rezulta a fi o piesa house plina de energie care beneficiaza de un videoclip plin de dans si voie buna. Membrele formatiei sud-coreene K-Girls apar in clip dansand pe acoperisul unei cladiri inalte pe timp de noapte. De asemenea in videoclipul piesei Fly High apar si numeroase .

HOT! Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa Deja Vu!

Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa Deja Vu, single care a devenit rapid hit si se bucura de un mare succes: la mai putin de o luna de la lansare, melodia a inregistrat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube! Clipul a fost regizat de Spike Evil Twin Studio), cu participarea .

New artist: IIRIS ne introduce in lumea sa in videoclipul piesei Tigerhead!

IIRIS, pe numele sau intreg Iiris Vesik, este o cantareata, compozitoare si actrita din Estonia. In 2012 si-a lansat albumul de debut oficial, intitulat The Magic Gift Box, prin intermediul casei de discuri EMI Music. Pe 26 august 2013 IIRIS a revenit in atentia publicului cu un material, de data aceasta cu EP intitulat Chinaberry .

HOT! Demi Lovato, mai senzuala ca niciodata in videoclipul piesei Neon Lights!

Dupa ce ne-a tinut pe jar cu fotografii si video teasere, Demi Lovato a dezvaluit in urma cu doar cateva momente si versiunea full a noului sau videoclip, pentru single-ul Neon Lights. Asa cum am putut observa si in sneak peek-urile prezentate anterior, artista adopta in noul clip o atitudine mult mai senzuala si mai .

HOT! T-Pain si B.o.B dau startul petrecerii in videoclipul piesei Up Down (Do This All Day)!

Dupa ce in urma cu doua luni cei doi rapperi ne ofereau un lyric video pentru colaborarea lor, a venit timpul ca piesa Up Down Do This All Day) sa fie tratata asa cum se cuvine si anume sa beneficieze de un clip oficial. Lansat recent, clipul noului single marca T-Pain ii surprinde pe cei .

Backstreet Boys au lansat videoclipul piesei Show Em (What Youre Made Of)!

Dupa ce ne-au oferit in urma cu doua zile un scurt teaser, membrii formatiei Backstreet Boys au incarcat acum cateva ore pe contul lor de Vevo videoclipul in versiune full al noului single, intitulat Show Em What Youre Made Of). Clipul se dovedeste a fi simplu si pune pret pe mesajul piesei, nu pe aparitii .

100% V ne fac cunostinta cu videoclipul piesei lor de debut Missing You!

100% V este primul subgrup al formatiei sud-coreene 100%, cea din urma fiind alcatuita din sapte membrii. Dintre acestiaChanyong, Jonghwan, Rokhyun si Hyukjin au decis sa realizeze un proiect impreuna si sa infiinteze subgrupul 100% V care ne ofera acum videoclipul piesei lor de debut, intitulata Missing You. Conform T. Media, litera V din numele .

Katy Perry, nostalgica in videoclipul piesei Unconditionally!

Clipul celui mai nou single marca Katy Perry, intitulat Unconditionally, a fost incarcat pe contul de Vevo al artistei in urma cu doar cateva ore, premiera oficiala a acestuia avand loc pe 19 noiembrie pe postul de televiziune MTV. Regizat de Aya Tanimura, videoclipul piesei Unconditionally a avut drept inspiratie pelicula Dangerous Liaisons lansata in .

Creepy! VIXX, torturati in videoclipul piesei Voodoo Doll!

Pentru toata lumea sarbatoarea de Halloween a anului 2013 a luat sfarsit de mult. Nu insa si pentru cei sase membrii ai formatiei sud-coreene VIXX care ne fac cunostinta cu videoclipul infricosator al noii lor piese, intitulata Voodoo Doll. N, Leo, Ken, Ravi, Hong Bin si Hyuk sunt legati si torturati de fata frumoasa, dar .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )