Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Caraus prins pe Aeroportul Otopeni cu 143 de grame de cocaina in stomac

Adevărul Adevărul,
VIDEO Caraus prins pe Aeroportul Otopeni cu 143 de grame de cocaina in stomac

Un tanar de 27 de ani din Ucraina a fost retinut saptamana trecuta pe Aeroportul Otopeni, politistii de frontiera descoperind ca acesta inghitise 8 capsule cu cocaina, un total de 143 de grame. Dupa ce a fost internat 3 zile, acesta a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirii infractiunii de trafic ilicit international de droguri de mare risc. continuă pe Adevărul

Tricolorii s-au intors in Romania. Sute de suporteri i-au asteptat pe Aeroportul Otopeni

Nationala de tineret a Romaniei s-a intors in tara, sambata dimineata. Sute de fani i-au asteptat pe tricolorii mici pe Aeroportul Otopeni, le-au scandat numele si le-au multumit ca i-au facut fericiti dupa foarte multi ani. Tricolorii, asteptati de fani pe aeroport la intoarcerea acasa Elevii antrenati de Mire Radoi au ajuns pe Aeroportul Otopeni .

Un caraus de droguri a fost prins pe Aeroportul Otopeni. Cata cocaina aducea din Brazilia in stomac

Politistii de frontiera si lucratorii vamali din cadrul PPF Henri Coanda au depistat un cetatean ucrainean care a incercat sa introduca in taradroguri. Este vorba despre un tanar de 27 de ani,.

5 moduri prin care as opri Aeroportul Otopeni sa mai distruga nervii romanilor

Poate c-ai trecut de cateva ori prin Aeroportul International Henri Coanda, mai cunoscut pentru romani si drept Otopeni. Probabil te-ai enervat la plecare, dar nervi ca la venire nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )