Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Carcinomul bazocelular, cel mai frecvent tip de cancer: Cum se verifica riscul unei alunite, diagnostic si tratament

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Carcinomul bazocelular, cel mai frecvent tip de cancer: Cum se verifica riscul unei alunite, diagnostic si tratament

Carcinomul bazocelular este cel mai intalnit si mai usor de tratat tip de cancer cutanat. Afecteaza in fiecare an milioane de oameni si este cauzat de expunerea la radiatiile ultraviolete. Dr. Camburu Taliana, medic specialist dermatovenerologie, si Dr. Abdulazis Turan, medic specialist chirurgie estetica si reparatorie, Hyperclinica MedLife Constanta, raspund la cele mai frecvente intrebari legate de acest tip de cancer. continuă pe Hotnews

VIDEO Vasul iubirilor regale care au scandalizat Europa. Abandonat de romani, cel mai frumos iaht din lume a fost recuperat de englezi

Vasul Luceafarul fost Nahlin) a purtat prin Balcani amoruri interzise. Pe el au calatorit monarhul britanic Edward al VIII-lea cu americanca Wallis Simpson, apoi suveranul roman Carol al II-lea cu Duduia Elena Lupescu. Abandonat de romani, cel mai frumos iaht din lume a fost recuperat de englezi si navigheaza si azi.

Oradea si Brasov sunt orasele cu cel mai bun acces la zonele de recreere. Braila si Focsani stau cel mai rau - studiu

Oradea, Brasov, Miecurea Ciuc si Slobozia sunt orasele care stau cel mai bine in topul national al zonelor cu cel mai bun acces la facilitati de recreere, si anume spatii verzi, facilitati sportive si culturale, conform studiului Orase si Cartiere din Romania realizat de site-ul de imobiliare Storia. ro. Ultimele pozitii apartin oraselor Braila, Focsani, Constanta, Giurgiu, Suceava, Galati, Alexandria si Satu Mare.

Ghosn: Alianta Renault-Nissan va deveni cel mai mare producator auto mondial, in 2017

Renault-Nissan va deveni, in acest an, cel mai mare producator auto mondial, devansand grupurile Volkswagen VW) si Toyota, potrivit directorului general Carlos Ghosn, care acum doi ani anticipa ca alianta va deveni unul dintre primii trei constructori din lume pana in 2018, relateaza Automotive News.

Pretul petrolului, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a coborat, ieri, la cel mai redus nivel din ultimele sapte luni, in urma informatiilor legate de cresterea ofertei mai multor state producatoare mari, tendinta care a subminat incercarile OPEC si ale altor furnizori de a sustine piata prin limitarea productiei, transmite Reuters.

Moneda nationala a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro

Leul a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro, care a fost cotat la 4,5957 lei, in crestere cu 0,98 bani 0,21%) comparativ cu sedinta de luni, potrivit Agerpres.

Cel mai bun atlet al Romaniei va fi prezent la Cupa Europei de atletism pe echipe

Cel mai bun atlet al Romaniei pe 2016, aradeanul Andrei Gag, se afla in delegatia tarii la Cupa Europei pe echipe la atletism care are loc la Vaasa, in Finlanda, in perioada 21-26 iunie.

Nokia se extinde agresiv: cel mai mare centru RD din Romania

Nokia extinde campusul din Timisoara, inaugurand zilele acestea cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din industria telecom din tara. Centru dezvolta tehnologii broadband wireless care sunt aplicate in domenii precum Internet of Things, big.

Jack Ma, cel mai bogat chinez, prezice ca peste 30 de ani oamenii vor lucra 4 ore pe zi. Si ca vine Al Treilea Razboi Mondial!

Oamenii vor lucra mai putin peste trei decenii, sustine Jack Ma, fondatorul gigantului chinezesc de comert electronic Alibaba, citat de RT. Oamenii vor lucra numai patru ore pe zi si poate doar patru zile.

Ce isi cumpara romanii cel mai des de pe internet?

Peste 90% dintre cumparatorii online din Romania achizitioneaza articole vestimentare cel putin o data pe luna, conform unui studiu realizat de Answear. ro. In plus, sumele cheltuite de romani pe site-urile de moda variaza intre 101 lei, pentru o.

Cel mai scump oras pentru expati si locul ocupat de Bucuresti in top

Bucurestiul a coborat 9 pozitii, pe locul 181 din 209, in topul anual al celor mai scumpe orase din lume pentru expati publicat miercuri de Mercer, in care Hong Kong ocupa locul al doilea dupa ce a cedat prima pozitie in favoarea Luandei, capitala Angolei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )