Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO care te face sa crezi in Mos Craciun! Nimeni nu se astepta la o SURPRIZA de asemenea proportii

Antena3 Antena3,
VIDEO care te face sa crezi in Mos Craciun! Nimeni nu se astepta la o SURPRIZA de asemenea proportii

O companie aeriana din Canada si-a surprins calatorii, oferindu-le in dar, de la Mos Craciun, tot ceea ce si-au dorit de sarbatori. in prag de sarbatori, compania WestJet a instalat un aparat special in. continuă pe Antena3

VIDEO care te face sa crezi in Mos Craciun! Nimeni nu se astepta la o asemenea SURPRIZA

O companie aeriana din Canada si-a surprins calatorii, oferindu-le in dar, de la Mos Craciun, tot ceea ce si-au dorit de sarbatori. in prag de sarbatori, compania WestJet a instalat un aparat special in.

VIDEO Mos Craciun face marketing: cum au REACTIONAT pasagerii care au primit cadouri pe banda de bagaje

Mos Craciun nu este doar omul care aduce cadouri. In Canada, Mosu039; a fost folosit intr-o campanie de marketing ingenioasa. Aici, pasagerii unei companii aeriene au primit, in loc de propriile bagaje, cadouri pe banda speciala intr-un aeroport din.

VIDEO Mos Craciun face marketing: tara in care pasagerii au primit cadouri pe banda de bagaje in aeroport

Mos Craciun nu este doar omul care aduce cadouri. In Canada, Mosu039; a fost folosit intr-o campanie de marketing ingenioasa. Aici, pasagerii unei companii aeriene au primit, in loc de propriile bagaje, cadouri pe banda speciala intr-un aeroport din.

Oraselul lui Mos Craciun s-a mutat la Busteni

Pentru prima data in istoria Busteniului, in statiunea de la poalele Bucegilor s-a instalat Oraselul lui Mos Craciun. Figurine luminoase, reprezentand personajele sarbatorilor, si un brad inalt au creat o atmosfera de basm in oras.

Mos Craciun va asteapta la Rasnov

Cei mici vor putea sta de vorba cu Mos Craciun in fiecare seara intre orele 18. 00 si 20. 00 pana in seara de Ajun, la casuta lui din Piata Unirii din Rasnov. incepand cu 22 decembrie vor sosi si renii, ajutoarele Mosului.

FOTO Renii lui Mos Craciun din fata primariei se pot inchiria

Renii lui Mos Craciun au ajuns in fata Primariei din Arad, unde vor putea fi admirati de catre copii si turisti pana dupa sarbatorile de iarna.

Traian Basescu: Monica Macovei, care face morala tuturor, nu a luat atitudine cand sefii grupurilor PDL semnat pentru reducerea atributiilor ANI

Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit ca sefii grupurilor parlamentare ale PDL au semnat pentru reducerea atributiunilor ANI si a criticat totodata lipsa unei reactii publice din partea europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei. Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj, a spus seful statului.

Traian Basescu: Monica Macovei, care face morala tuturor, nu a luat atitudine cand sefii grupurilor PDL au semnat pentru reducerea atributiilor ANI

Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit ca sefii grupurilor parlamentare ale PDL au semnat pentru diminuarea atributiunilor ANI si a criticat totodata lipsa unei reactii publice din partea europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei cu privire la acest lucru. Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj, a spus seful statului.

UPDATE Traian Basescu: Monica Macovei, care face morala tuturor, nu a luat atitudine cand sefii grupurilor PDL au semnat pentru reducerea atributiilor ANI

Presedintele Traian Basescu s-a declarat dezamagit ca sefii grupurilor parlamentare ale PDL au semnat pentru diminuarea atributiunilor ANI si a criticat totodata lipsa unei reactii publice din partea europarlamentarului democrat-liberal Monica Macovei cu privire la acest lucru. Monicai Macovei, care face morala tuturor, am vrut sa-i transmit acest mesaj, a spus seful statului. UPDATE Insa, criticile lui Traian Basescu la adresa Monicai Macovei nu sunt justificate deoarece aceasta chiar a cerut retragerea semnaturilor celor doi parlamentari si avut o si reactie publica pe aceasta tema.

Vedeta dezlantuita. Face dragoste cu Mos Craciun (Galerie foto si video)

Unde se vor opri, oare, starurile la moda? Este greu de raspuns la aceasta intrebare, de vreme ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )