Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Adevărul Adevărul,
VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Ciolos: imi cer iertare in numele acelui comisar european care spune ca este roman

Fosta jurnalista Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Ciolos in fata agriculturilor si fermierilor adunati la un targ agro-zoo din Botosani. continuă pe Adevărul

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Carmen Avram, la inaugurarea scolii din Ferigile: O sa va reprezint cu drag in Parlamentul European, dar, peste toate, cu foarte multa dragoste de tara

Carmen Avram, clasata pe locul doi pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare s-a intalnit cu localnicii din Costesti, judetul Valcea. Alaturi de presedintele Consiliului judetean Valcea si de ministrul ti.

Carmen Avram: Traim vremuri grele pentru ca nu toata lumea din tara asta o iubeste

Candidata Partidului Social Democrat pentru alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a transmis vineri, de la Costesti, alegatorilor sa invete sa iubeasca de mici Romania, intrucat ceea ce se intampla.

Carmen Avram: Acest lucru nu trebuie sa se mai intample. Niciodata!

Carmen Avram a transmis un mesaj pe contul sau de Facebook dupa ce, joi, 2 mai, a participat la Marsul vietii. Astazi, alaturi de miile de oameni care participa la Marsul Vietii, am comemorat.

Un an de la moartea Doinei Cornea: Dacian Ciolos inca refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei

La un an de la moartea Doinei Cornea, Dacian Ciolos refuza sa explice public rolul sau de gardian in trupele de Securitate la poarta opozantei. Mai mult, fostul premier in loc de raspunsuri, va lansa la.

Romanul de la Londra care a stat fata in fata cu Dacian Ciolos. Ce i-a spus

Doru Mihalachi, originar din Bacau, ofiter in rezerva al Armatei Romane, este cetatean britanic si munceste la Londra din 2001. in urma cu cateva zile s-a aflat fata in fata cu Dacian Ciolos, venit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )